Kevin Bacon va fi distins cu un premiu pentru actele caritabile

de Răzvan Boboc în 6 Ian 2010
Kevin Bacon va fi distins cu un premiu pentru actele caritabile

Actorul Kevin Bacon, în vârstă de 51 ani, este foarte norocos anul acesta în sezonul premiilor. Pe lângă nominalizările la premiile oferite de Sindicatul Actorilor Americani şi la Globurile de Aur,  pentru rolul din Taking Chance, Bacon va fi distins şi cu premiul Joel Siegel din partea Broadcast Film Critics Association. Premiul este oferit pentru eforturile depuse în scopuri caritabile.

Meryl Streep va fi cea care îi va înmâna premiul lui Bacon pe 15 ianuarie, în cadrul ceremoniei Critics' Choice Movie Awards.

Bacon va fi onorat pentru site-ul său SixDegrees.org care a adus milioane de dolari ce au ajuns la cei care au nevoie. Actorul spune că sursa sa de inspiraţie a fost Paul Newman, recunoscut pentru acte critabile.

Lansat în urmă cu trei ani, site-ul a ajuns să strângă peste trei milioane de donaţii şi a creat o punte de legătură între donatori, voluntari şi cei care au nevoie de o mână de ajutor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rosanita pe 6 ianuarie 2010 11:27
Aflu lucruri noi despre un actor cu un suflet mare...
Sincera sa fiu, nu stiam despre activitatea caritabila a lui Kevin Bacon, despre SixDegrees, si dupa ce am citit stirea aici, am intrat pe site-ul respectiv...si am ramas impresionata!
Daca s-ar folosi toti actorii de celebritatea lor si de admiratia aratata acestora de fani, poate ar fi un pic mai bine pentru cei cei aflati la nevoie...

florentindeac pe 6 ianuarie 2010 13:28
E superb gestul de a recompensa, printr-un premiu oferit chiar de o parteneră de film, activitatea umanitara a lui Bacon ! Cei doi au facut pereche in The River Wild. Interesant este ca Bacon este cunoscut si pentru roluri de erou negativ (The River Wild, Hollow Man ş.a.). dar in viata ...reala se dovedeste un erou de nota 10. Sincer, m-a impresionat prestatia lui din „ Taking Chance”, rol pentru care a fost nominalizat la Emmy. Filmul mi se pare ca este jucat de Bacon din suflet, ca si cum ii starneste anumite amintiri. Probabil a avut si el vreun prieten mort in razboi, zic eu. Recomand filmul pentru cei care vor sa vada un film despre onoare, despre respect si despre cinstirea eroilor !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells