Justiţiarii cu cele mai multe victime

de Cristina Grigore în 28 Sep 2014
Dornici să împartă dreptatea, ori să se răzbune, lasă în urmă o dâră de cadavre...

Sunt avizi de dreptate, vor răzbunare, ori pur si simplu au o misiune pe care se simt datori să o ducă până la capăt. Doar că, de cele mai multe ori, în avântul lor eroic, fac mult mai multe victime decât ar trebui. Mai multe chiar decât eroul negativ al filmului…

Ai zice că cel vizat este antagonistul, iar scopul este moartea unuia pentru salvarea a mii, ori milioane de oameni nevinovaţi. Însă eroii filmelor de acţiune de astăzi nu par să mai aibă prea multe în comun cu Dr. Who, potrivit căruia există întotdeauna o alternativă mai bună la crimă.

Printre sute şi zeci de mii de gloanţe, efecte speciale, manifestări eroice de violenţă ori lovituri măiestre şi uimitoare de arte marțiale ale filmelor de acţiune actuale, iată câţiva dintre protagoniştii ce ne-au fascinat pe marele ecran cu abilităţile lor de luptători, cu atitudinea, dar cu indiferenţa faţă de numărul cadavrelor lăsate în urmă.

Vezi galeria foto

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells