Josh Brolin dezvăluie o parte din look-ul lui Cable din Deadpool 2

de Cristina Grigore în 14 Iun 2017
Actorul apelează la reţelele de socializare pentru a domoli curiozitatea fanilor

Pregătirea pentru rolul lui Cable din Deadpool 2 a însemnat pentru Josh Brolin nu doar multe ore de studiu şi luni întregi de antrenamente, dar şi o nouă… tunsoare. Actorul a dezvăluit această parte a noii sale înfățișări într-o imagine postată pe contul de Instagram, iar reacţiile fanilor nu au întârziat.

Din fotografia în care apare alături de fiul său, Trevor Brolin, publicul dornic de a doua parte a aventurilor lui Deadpool a descoperit că tunsoarea actorului este aproape identică cu cea a lui Cable, cu părul grizonat şi mai scurt în părţile laterale. Creatorul lui Deadpool, Rob Liefeld, a postat şi el online o schiţă a înfăţisării lui Cable asemănătoare lui Brolin.

Cable, născut Nathan Summers, este fiul biologic al lui Cyclops (Scott Summers) şi al lui Madelyne Pryor, o clonă a lui Jane Grey. A apărut prima dată drept Cable în numărul 87 al benzilor desenate New Mutants (martie 1990) şi a mai avut o apariţie drept Nathan Christopher Summer în numărul 201 din Uncanny X-Men (ianuarie 1986).

Brolin îl mai interpretează – în Universul Cinematografic Marvel – şi pe supervillain-ul Thanos, a cărui apariţie a fost confirmată în Avengers: Infinity War – Part I. 

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Josh Brolin, Rob Liefeld, Scott Summers, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Margot Robbie, despre filmul cu Joker şi Harley Quinn: „Este o poveste de iubire complicată”

Pelicula va fi scrisă şi regizată de Glenn Ficarra şi John Requa (Robbie a lucrat cu ei la Focus şi Whiskey Tango Foxtrot)

Linda Hamilton va reveni în franciza Terminator, anunță James Cameron

Cineastul pare că s-a folosit de comentariile recente legate de mesajul feminist al Wonder Woman, când a dat-o ca exemplu pe Sarah Connor

Cele mai noi şi frumoase filme de animație pentru copii, în cadrul Anim’est 2017

Filmele din secțiunea Minimest vor fi proiectate în cele două weekenduri ale festivalului, de vineri până duminică, între 29 septembrie – 1 octombrie și 6 – 8 octombrie, la Cinema Elvire Popesco și Cinemateca Eforie

Muzică de film de Rózsa Miklós şi proiecţia Spellbound, Ben-Hur, la Cinemateca Eforie

Pentru Ivanhoe a studiat melodiile trubadurilor, pentru Ben-Hur a cercetat copii ale unor instrumente antice, iar pentru El Cid a studiat tezaurul muzical maur

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback