Jonah Hill, alături de DiCaprio în The Wolf of Wall Street

de Cristina Grigore în 5 Mai 2012
Jonah Hill, alături de DiCaprio în The Wolf of Wall Street

După apariţia în Moneyball, alături de Brad Pitt (rol ce i-a adus o nominalizare la Oscar), Jonah Hill a dat jos un număr considerabil de kilograme, noua sa siluetă fiind vizibilă în recentul 21 Jump Street. S-ar putea însă ca simpaticul actor de 28 de ani să pună la loc greutatea pierdută ca urmare a noului său rol din The Wolf of Wall Street.

Potrivit The Hollywood Reporter, Hill i se va alătura în distribuţie lui Leonardo DiCaprio, protagonistul acestui thriller financiar bazat pe biografia lui Jordan Belfort, un fost condamnat pentru fraudă la bursă şi numeroase alte scheme financiare devenit autor motivaţional.

Belfort, care a trăit pe picior mare şi a fost un utilizator fervent de alcool şi droguri, a servit ca sursă de inspiraţie şi pentru filmul lui Ben Younger din 2000, Boiler Room.

Hill va intra în pielea lui Danny Porush, care este convins de viitorul său prieten la cataramă şi partener de afaceri, Belfort, să renunţe la slujba sa din domeniul vânzărilor de mobilier pentru a face parte din profitabila dar volatila lume a brokerajului. Filmul va descrie ascensiunea rapidă a celor doi, dar şi prăbuşirea lor spectaculoasă şi dureroasă, provocată de scandaluri, ilegalităţi şi excese.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andrei.Ciprian pe 5 mai 2012 13:27
Am inteles ca va fi regizat de M.Scorsese si sunt convins de acum ca va fi un succes.Di Caprio si Scorsese ne-au obisnuit sa ne aduca numai filme de clasa iar acesta cu siguranta nu va fi mai prejos!
coco_mafya pe 5 mai 2012 17:10
se pare ca lui Hill ii sta foarte ok slab,arata mult mai bn!
xerses pe 6 mai 2012 08:00
Foarte bine ca diversifica coloratura rolurilor interpretate.
GeorgeGeo2011 pe 6 mai 2012 18:04
Ce in ascensiune e jonah hill
alex_il_fenomeno pe 24 mai 2012 15:21
sa speram ca va fi o echipa interesanta .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells