Jojo, dezlănţuită în S-a furat mireasa

3 Mai 2012
Jojo, dezlănţuită în S-a furat mireasa

Nu mulţi au văzut-o pe Cătălina Grama (alias Jojo) cu crema pe faţă şi castraveţi pe ochi, ţipând până aproape de leşin, cântând şi dansând de mama focului, în timp ce îi sunt strecurate bancnote în lenjeria intimă sau ameninţând că se va arunca sub copitele unui ponei. Din 11 mai, Cătălina Grama este Nina în S-a furat mireasa, o nou comedie semnată de MediaPro Pictures, distribuită în cinematografe de MediaPro Distribution.

În regia lui Jesus Del Cerro, filmul S-a furat mireasa este produs de Alma Sârbu şi o aduce în rol principal pe Cătălina Grama, care de această data interpretează o moldoveancă, câştigătoare a concursului de frumuseţe Miss Barlad. Nina vorbeşte cu un puternic accent moldovenesc şi este interesată doar să parvină pe scara socială şi să devină o "doamnă".

Cel care a influenţat alegerea Cătălinei Grama pentru rolul Ninei este Toni Grecu, care alături de Adrian Onciu semneaza şi scenariul filmului S-a furat mireasa. Toni Grecu a mărturisit că a avut-o în minte pentru acest rol încă de când a scris scenariul. Jojo, o actriţă cu greutate din cadrul Serviciului Roman de Comedie, a primit cu multă bucurie vestea participării sale la proiect. „Mă simt ca acasă pentru că această echipă cu care am colaborat şi la filmul Naşa este echipa mea de suflet. Dacă aş putea, în lumea mea ideală, aş face filme numai cu Alma şi Jesus”, glumeşte ea încântată.

Spre deliciul publicului, cel care i-a ţinut replica artistei în câteva scene de-a dreptul hilare este chiar un... ponei, despre care Cătălina declară: "Amadeus a fost un partener deosebit de amabil şi foarte docil până la urmă, pentru că el este un actor în S-a furat mireasa, dar e totuşi un ponei! Şi a fost un ponei deosebit de înţelegător pentru că l-am şi coafat, l-am şi dat cu fixativ, l-am tot plimbat prin casă, l-am înnebunit! L-am îmbrăcat chiar şi în frac la un moment dat! Prin câte n-a trecut poneiul Amadeus în cadrul acestei producţii! Însă s-a comportat admirabil, ne-a înţeles pe toţi şi, mai mult decât atât, a dovedit că este şi talentat. În lumea poneilor, în Hollywood-ul lor, ar fi foarte apreciat."

O producţie MediaPro Pictures, S-a furat mireasa va putea fi vizionat în premieră din 11 mai în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti).

Vizionarea de presa si intalnirea cu presa pentru filmul S-a furat mireasa vor avea loc joi, 10 mai, cu începere de la ora 10.30, la CinemaPRO.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mym pe 3 mai 2012 19:19
poate-ar trebuii sa-i dau o sansa, dar sper nu fie o alta incercare esuata de a face comedii hollywoodiene
xerses pe 3 mai 2012 20:21
Eu am incredere ca va reusi sa ne binedispuna.
mongolarix pe 9 mai 2012 14:39
jEG aBSOLUT...eSTE O replica in film ..'bai voi va credeti in America aici' scisa de un regizor care chiar se crede in america pseudo-copie dupa filmele de duzina comedie de la Hollywood
alex_il_fenomeno pe 21 mai 2012 15:33
sa speram ca merita urmarit .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells