Johnny Depp va fi șeful crimei organizate din Boston

de Cristina Grigore în 3 Feb 2013
Johnny Depp va fi șeful crimei organizate din Boston

Aflat în cursa pentru Oscar cu filmul său de anul trecut, Argo, Ben Affleck s-a orientat spre o poveste ce a atras atenția mai multor producători de la Hollywood, cu potențial de atracție a premiilor de top din Cetatea Filmului.

Pentru a aduce pe marele ecran viața unui lider al crimei organizate din Boston-ul anilor ‘90, James ”Whitey” Bulger, Affleck și-a dorit să facă echipă cu Matt Damon și Johnny Depp – pentru a regiza și juca în film – însă cei de de la IGN.com relatează că proiectul a revenit unui alt cineast, iar rolul central va fi interpretat de Johnny Depp.

Filmul a primit titlul Black Mass și este produs de studiourile Cross Creek și Exclusive Media. La baza scenariului semnat de Mark Mallouk va sta volumul reporterilor Dick Lehr și Gerard O’Neil despre viața lui Bulger. În scaunul regizoral a fost numit Barry Levinson, iar distribuitor va fi Universal Pictures.

Black Mass va fi povestea evoluției în lumea mafiei a unui golan irlandez din Boston cu apetență pentru infracțiuni de furt și viol, care și-a petrecut mare parte din anii tinereții în închisoare. Eliberat, revine la vechile obiceiuri, însă are ocazia, ca informator FBI, să preia una din pozițiile de top ale crimei organizate din metropolă. Scapă ca prin minune de arest ca urmare a dovezilor covârșitoare furnizate împotriva colaboratorilor săi FBI, doi agenți corupți, care au apelat la orice fel de metode pentru a-și rotunji veniturile prin intermediul lui Bulger și a acoliților săi.

Filmul oferă detalii clare despre surprizele și întorsăturile de situație din această poveste complexă și înfățișează un tablou insolit al dedesubturilor orașului Boston și al mașinăriei sale politice corupte, dezvăluind în același timp unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria FBI. Este, totodată, o demonstrație de loialitate în familia irlandeză, a moștenirii irlandeze din partea de sud a Boston-ului”, a spus președintele companiei Cross Creek, Brian Oliver.

Depp va mai adăuga astfel palmaresului său un alt rol de infractor faimos – amintim doar de John Dillinger din Public Enemies și Donnie Brasco. Se pare însă, potrivit The Hollywood Reporter, că rolul oferit acum ar putea pune în pericol proiectul lui Christopher Nolan, Trancendence, unde Depp ar urma să joace rolul principal. Filmul, care urmează să fie debutul în regia de film al directorului de imagine al lui Inception, Wally Pfister, este acum în așteptarea scenariului. Nolan va fi producătorul peliculei.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SANDA45 pe 3 februarie 2013 14:20
excelent
Fourleaf22 pe 3 februarie 2013 14:53
In sfarsit o rupere de ritm pentru Johnny Depp...mai un Pirates/Darks Shadows/Lone Ranger mai trebuia, oh wait, Pirates cred ca o sa mai faca....
radu3455 pe 3 februarie 2013 16:22
distributia e fabuloasa acum trebuie decat sa asteptam
wildinthecountry pe 3 februarie 2013 16:36
Ma p.. pe Johnny depp
Alex4Fun90 pe 3 februarie 2013 17:02
Vai de capu' tau
Rose pe 5 februarie 2013 10:24
După cum se exprimă unii, nici nu e de mirare că nu se regăsesc în actori ca Johnny Depp sau Denzel Washington. Pentru cei cărora li se "acreşte", soluţia e foarte simplă: nu vă mai uitaţi la filmele actorilor respectivi!
cosmin742000 pe 3 februarie 2013 17:41
De ce si-o fi dorit Affleck sa faca echipa cu Gioni Dip ? Vrea sa faca si din mafie ceva ciudat ?:))
ili1999 pe 3 februarie 2013 23:59
pai daca desteptaciunea ta si a celuilalt de mai sus nu erau prin preajma pune si omu' pe cine gaseste ....
ili1999 pe 7 februarie 2013 23:50
sau pe albastru ...ma mai gandesc
MikkaelWolfganger pe 3 februarie 2013 19:00
Mie imi place Deep asta...si imi plac si rolurile alea tacanite din Pirates of..., Lone Ranger, Alice in Wonderland, dar imi plac si mai tare rolurile sale de infractor, mai ales cel din Blow mi s-a parut exceptional.Sper sa iasa ceva de calitate...
monicarusu25 pe 3 februarie 2013 20:53
e un rol inedit pentru Depp.
MikkaelWolfganger pe 3 februarie 2013 21:13
inedit?a mai jucat de cateva ori rolul de infractor comunal....
AndreBlack pe 3 februarie 2013 21:31
Era chiar interesant echipa Ben Affleck - Johnny Deep - Matt Damon . Dar chiar si fara Affleck pare sa fie interesant .
catasmile17 pe 4 februarie 2013 00:32
suna bine.
Jack-Jack pe 4 februarie 2013 10:52
Era timpul pentru o schimbare de rol.Pare un personaj foarte interesant şi abia aştept să văd cum îşi defineşte eroul.Un actor care n-a dezamăgit.
alex_il_fenomeno pe 26 februarie 2013 21:35
A dovedit in dese randuri ca se descurca in asemenea ipostaze, asa ca de abia astept sa il vad la lucru.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells