Johnny Depp, speranţa Disney din sequel-ul lui Alice in Wonderland

de Cristina Grigore în 13 Iul 2013
Compania estimează că va pierde în jur de 200 de milioane de dolari cu The Lone Ranger, deşi filmul îl are pe Depp în rol central

S-a întâmplat anul trecut cu John Carter şi se întâmplă din nou anul acesta cu The Lone Ranger, deşi filmul are în distribuţie un star popular în toată lumea, Johnny Depp. Disney a pierdut – în cazul lui The Lone Ranger suma este estimativă - cu ambele producţii de buget mare în jur de 200 de milioane de dolari, însă pentru gigantul mass-media ce a absorbit Marvel şi are la activ atâtea titluri de succes, nu va fi o problemă să îşi recupereze banii.

Una din modalităţi se întrezăreşte din relatarea celor de la Variety, publicaţie ce vorbeşte despre intenţia studiourilor de a aduce pe marele ecran, cât mai devreme cu putinţă, o continuare a lui Alice in Wonderland, filmul ce a adus Disney peste un miliard de dolari internaţional.

Johnny Depp şi-a mutat recent compania de producţie, Infinitum Hill, din curtea Warner Bros. în cea a Disney şi îşi negociază acum revenirea în Alice in Wonderland 2, în rolul Pălărierului Nebun. Scenariul continuării îi va aparţine tot Lindei Woolverton, însă Tim Burton nu va reveni în scaunul regizoral. James Bobin va prelua însă poziţia lui Burton în acest sequel al cărui titlu provizoriu a fost declarat Through the Looking Glass.

Exploreaza subiecte similare:

John Carter, The Lone Ranger, Johnny Depp, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 13 iulie 2013 12:20
Filmul asta a facut o groaza de bani, dar nu merita continuat....
aavramescu23 pe 13 iulie 2013 13:16
Ai dreptate. Prima parte mi s-a parut aiurea. Daca nu dadeam banii pe bilet paote nici nu aveam rabdare sa-l vad pana la final.
kristy_cullen pe 14 iulie 2013 09:11
Fara Tim Burton s-ar putea sa nu fie un asa zis "succes fenomenal". Impreuna cu Johnny Depp, Tim Burton au facut mereu echipa buna si au scos unele dintre cele mai bune filme.
santoss07 pe 14 iulie 2013 18:55
Filmul a fost oarecum reusit. Eu as vrea o continuare. :)
Arlequinade pe 15 iulie 2013 04:19
O sa fie un dezastru o continuare Alice si nu-ti trebuie cine stie ce cultura cinematografica ca sa-ti dai seama de asta. Cine ia deciziile in studiourile Disney are nevoie de un dus rece si cateva palme.
johnnyg pe 15 iulie 2013 09:16
Alice's Adventures in Wonderland a fost scrisa de Lewis Carroll. Acesta a scris si o continuare a cartii intitulata Through the Looking Glass. Deci ideea studiourilor de a face o continuare se bazeaza pe continuarea cartii. Trebuie doar s-o adapteze pentru marele ecran. Am citit ambele carti si din punctul meu de vedere acestea nu ar trebui ecranizate si de fapt nici nu prea poti sa le ecranizezi fara sa-si piarda 70-80% din farmec. Unele scene din carti sunt de-a dreptul inecranizabile. Plus ca firul narativ al cartii e sacadat, cuprinzand scene care "vin si pleaca" fara a-i da povestirii o cursivitate care sa fie potrivita pentru o adaptare pe marele ecran. Asa ca pot doar sa-mi inchipui ce fel de film a facut Burton (nu l-am vazut si nici nu ma tenteaza).
P.S. Pt cei care vor sa citeasca cartile, acestea trebuie citite doar in engleza! Impresia mea au fost ca cel putin 50% din poante sunt intraductibile in romana.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells