Johnny Depp şi Vanessa Paradis, final de relaţie!

de Cristina Grigore în 19 Iun 2012
Johnny Depp şi Vanessa Paradis, final de relaţie!

Una dintre cele mai frumoase şi mai durabile relaţii actuale dintre doi actori celebri s-a destrămat. Potrivit  site-ului Entertainment Tonight, după mai multe luni de speculaţii, în care presa a vorbit despre faptul că Johnny Depp şi Vanessa Paradis nu mai formează un cuplu, reprezentantul actorului a confirmat ştirea.

„Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit în mod amiabil. Respectaţi-le, vă rog, intimitatea şi, mult mai important, pe cea a copiilor lor”, spunea declaraţia. Recent, la premiera ultimului său film, Dark Shadows, actorul insista: „Zvonurile nu sunt adevărate. Nu sunt deloc adevărate”.

Se pare însă că rarele apariţii împreună în public din ultima vreme – revista People remarca chiar că nu au mai păşit amândoi pe covorul roşu de mai bine de un an – au fost semnalul că povestea lor de dragoste se apropie de final.

Una din cauzele despărţirii ar putea fi infidelitatea actorului, care a fost surprins de paparazzi, în 2011, cum săruta o altă femeie. Pe la începutul lunii mai, anul acesta, au fost publicate unele ştiri ce sugerau o legătură amoroasă între Depp şi Amber Heard, actriţa de care personajul său se îndrăgosteşte în The Rum Diary. Asta mai ales datorită faptului că Heard l-a însoţit pe star în turul de promovare al lui Dark Shadows. Ceva mai târziu totuşi, conform unor apropiaţi ai cuplului, actorul şi partenera sa de viaţă încercau să-şi refacă relaţia.  

Încercările lor nu au avut însă rezultatul aşteptat. Depp, 48 de ani şi Paradis, 39 de ani, s-au cunoscut acum 14 ani şi nu s-au căsătorit de atunci. Au împreună doi copii, Lily-Rose Melody şi John Christopher, în vârstă de 13, respectiv 10 ani.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
buticut pe 20 iunie 2012 03:41
Johnny Depp n-a fost surprins sarutand o alta femeie. A fost vorba chiar de reprezentanta sa Robin Baum, cu care s-a aflat intr-un aeroport. Pozele au fost facute dintr-un asemenea unghi incat sa para ca se saruta, cand de fapt vorbeau si acest lucru este evident la o privire mai atenta.

Cat despre relatia din Johnny si Amber, e si mai aberant. Nu l-a insotit in turul de promovare. Johnny se afla la Cinema Con pentru a prezenta Dark Shadows si The Lone Ranger si a escortat-o pe Amber si pe IUBITA EI cu avionul sau privat. Pentru cine nu stie, Amber Heard e lesbiana si acum o saptamana a fost surprinsa la cumparaturi cu prietena ei. Deci pe langa faptul ca ea nu e interesata de barbati, mai si merge cu Johnny insotita de prietena ei.

Vestea ma intristeaza, chiar speram si credeam ca cei doi o sa reuseasca. O voi aprecia mereu pe Vanessa pentru ca i-a dat un sens vietii lui Johnny, pentru ca l-a ajutat sa se lupte cu demonii sai si pentru ca este mama celor doi copii. Poate, intr-o buna zi, cei doi o sa isi rezolve problemele, insa orice ar hotari pe mai departe, imi doresc ca, impreuna sau despartiti, sa fie fericiti. Din respect pentru familie, n-ar trebui sa se mai comenteze si speculeze pe tema asta, dar probabil ca presa va incerca disperata sa afle motivele despartirii.

buticut pe 20 iunie 2012 03:41
*dintre
marius93 pe 20 iunie 2012 07:26
Intotdeauna am vrut sa se desparta. El e un barbat frumos si merita mai mult decat mumia asta.
Rose pe 20 iunie 2012 09:51
Îmi pare rău că s-au despărţit, am sperat că vor putea să-şi rezolve problemele. Îi apreciez pe amândoi pentru discreţia de care au dat dovadă de-a lungul acestor 14 ani, pentru cum au încercat să-şi protejeze viaţa particulară şi mai ales pe cei doi copii.
Sper să le fie respectată intimitatea, aşa cum îşi doresc şi poate, cine ştie, în viitor să reuşească să treacă peste aceste probleme.

Han_Solo pe 20 iunie 2012 11:18
Eu citisem pe undeva cum ca Eva Green ar fi fost cauza divortului. Nu stiu cine ar putea sai reziste lui Eva Green:)
cristi23 pe 20 iunie 2012 11:47
imi pare rau ca se despart.........formau un cuplu longeviv,o familie unita care nu parea afectata de capriciile fanilor,admiratorilor sau al publicului.....ei stiu totusi cum se simt si cum e mai bine pentru ei...
SUPEROTI pe 21 iunie 2012 11:26
nu pot sa cred ca s-au despartit!!!!!!!!!!!!
formau un cuplu minunat. sper sa-si rezolve problemele si sa fie fericiti.

alex_il_fenomeno pe 12 iulie 2012 15:21
doar ei stiu ce a fost ...
Theodor2011 pe 5 august 2013 19:38
Dupa parerea mea Vanessa n-avea fata de Johnny Depp, care mai mult s-ar potrivi fizic cu Amber Heard, nu stiu daca si sufleteste
Rippa pe 8 martie 2014 18:33
ce a fost a fost

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells