Johnny Depp şi Amber Heard divorţează

de Cristina Grigore în 26 Mai 2016
Depp (52 de ani) şi Heard (30 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary



După numai 15 luni de la căsătorie – ce a avut loc p 4 februarie 2015 într-o cereomonie privată la reşedinţa din Los Angeles – Johnny Depp şi Amber Heard se despart. BBC.com a anunţat divorţul actorilor, înregistrat recent la Curtea Superioară din LA, pe motivul unor „diferenţe ireconciliabile”.

Acţiunea de divorţ a fost iniţiată de Heard (30 de ani). Depp (52 de ani) a cerut judecătorului să nu aprobe pensia de întreţinere solicitată.  

Cei doi au fost implicaţi recent într-un scandal mediatic declanşat în Australia, când Heard a adus în ţară – unde îl vizita pe Depp la filmările ultimului sequel „Piraţii din Caraibe” - doi câini pe care nu i-a declarat, aşa cum prevedea legea. Cei doi au trebuit să se prezinte la procesul deschis de autorităţi, să achite o amendă şi să înregistreze un mesaj video în care să-şi scuze fapta şi să explice necesitatea respectării regulilor pe teritoriul australian. Depp nu a fost deloc încântat de incident şi l-a apostrofat pe prim-ministrul australiei, Barnaby Joyce - care a declarat la un moment dat că ar putea cere uciderea câinilor în cauză - spunând că „arată ca şi cum ar fi conceput cu o tomată”.

Chiar dacă a reprezentat un incident neplăcut în ultimele luni în relaţia Depp-Heard, nu se ştie dacă acest fapt a contribuit la separarea actorilor, care şi-au început relaţia în 2012, pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary. Partenera anterioară a lui Depp a fost actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis, cu care nu a fost căsătorit, însă alături de care a stat 14 ani şi are o fiică, Lily-Rose Deep.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Amber Heard, actor

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Theodor2011 pe 27 mai 2016 12:24
Ma mira faptul ca Amber Heard a fost cea care a bagat divortul. Nu stiu care a fost motivul divortului de a recurs la aceasta actiune extrema. Oare o fi fost un motiv cu adevarat intemeiat? Din mariajul cu Depp a avut numai de castigat:bani, faima etc. Plus ca Johnny la 52 ani arata mai bine ca unul de 30.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells