Johnny Depp îl va interpreta pe creatorul antivirusului McAfee, într-o poveste cu „arme, sex şi crimă”

de Cristina Grigore în 31 Mar 2017
Povestea adevărată a lui John McAfee a fost documentată în 2012 într-un articol al publicaţiei Wired

Scandalul din viaţa personală (divorţul de Amber Heard) şi mai multe eşecuri cinematografe nu par să fi afectat prea mult imaginea lui Johnny Depp, a cărui listă de producţii în lucru este considerabilă. Ea se va îmbogăţi cu un nou rol ofertant, după cum anunţă Deadline.com, inspirat de o poveste adevărată şi legat de un nume cunoscut mai vechilor utilizatori de computere.

Starul îl va interpreta pe John McAfee, programator şi om de afaceri american, creatorul companiei de antivirus McAfee, devenit miliardar. Filmul va spune povestea condamării sale – a fost acuzat de crimă – şi a încercărilor sale de a scăpa de mâna legii.

Scenariştii  Scott Alexander şi Larry Karaszewski (Goosebumps: Monsters and Creeps şi Great Eyes) îl urmăresc pe McAfee în fuga sa printr-o junglă din Belize (stat independent, încadrat de Mexic şi Guatemala, pe coasta de est a Americii Centrale) alături de un jurnalist (care ulterior a relatat evenimentele şi spusele afaceristului într-un articol al publicaţiei Wired), într-o aventură marcată de „arme, paranoia, sex şi crimă”.

De regia filmului se vor ocupa John Requa şi Glenn Ficarra (Crazy, Stupid, Love, Whiskey Tango Foxtrot). Pe Depp îl vom vedea anul acesta în Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (26 mai), Murder on the Orient Express (24 noiembrie) şi Labyrinth (filmul nu are încă data de lansare la noi).

Peliculele aflate în orarul de lucru al starului pentru anul viitor sunt The Invisible Man, Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 şi Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes (rol de voce). 

Exploreaza subiecte similare:

Amber Heard, Johnny Depp, Scott Alexander, Larry Karaszewski, Glenn Ficarra, John Requa

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells