J.J. Adams spune că a terminat cu remake-urile şi reboot-urile

de Cristina Grigore în 11 Ian 2017
Într-o declaraţie făcută pe covorul roşu al Globurilor de Aur, cineastul a ţinut să arate că este dornic să abordeze de acum materiale originale

Printre numele devenite un etalon al succesului unui remake sau reboot la Hollywood, se află cel al lui J.J. Abrams, cunoscut pentru contribuţiile sale la francizele Star Trek şi Star Wars (şi Mission: Impossible III). Cineastul a recunoscut însă, într-o declaraţie pentru revista People, făcută pe covorul roşu al recent desfăşuratei ediţii a Globurilor de Aur, că „a terminat” cu relansările de remake-urile seriilor celebre şi este gata să abordeze proiecte noi, originale.

„Ştiţi, cred că sunt nemaipomenit de norocos pentru că am avut ocazia de a mă putea implica în lucrurile care îmi plăceau când eram mic. Chiar şi Westworld, pentru care sunt în această seară aici, este unul dintre ele. Însă nu îmi mai doresc, câtuşi de puţin, să fac aşa ceva din nou”, a spus Adams.

„Am făcut destul de multe astfel de filme şi acum mă entuziasmează ideea de a lucra la acele proiecte bazate pe idei originale pe care altcineva, într-o zi, va dori să le relanseze. Filmul este un mediu relativ tânăr şi există poveşti care au rezistat sute şi sute de ani. Nu este ceva neobişnuit ca astfel de poveşti să fie reinventate, fie la un foc de tabără, fie într-un film, însă eu cred că trebuie să vină mereu cu ceva captivant. Nu poţi reface ceva doar aşa, pentru că este posibil.”, a explicat el.

Următorul proiect al cinestului este Glare, un serial SF despre o primă colonizare umană a unei alte planete. Producţia urmează să fie lansată în 2018.

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams, Mission: Impossible III, Westworld

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 12 ianuarie 2017 02:47
Perfect, atunci sa faca cat mai multe filme Cloverfield.
Urmatorul fiind God Particle.

spartacus pe 12 ianuarie 2017 09:10
Sunt atâtea cărți excelente pe piață care s-ar preta pentru a deveni filme încât ar fi perfect. Dar mă tem că decizia lui va fi valabilă doar până va apărea următoarea ofertă babană... :))))))))
unkn0wn pe 18 ianuarie 2017 01:24
JJ Adams :))))))))))) plm de prosti

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells