J.J. Abrams a trecut la cârma lui Star Wars: Episode IX după concedierea lui Trevorrow

de Cristina Grigore în 13 Sep 2017
Iată de ce Colin Trevorrow şi Disney şi-au încheiat colaborarea şi când a fost reprogramată lansarea filmului

În urmă cu numai o lună, studiourile Disney renunţau la Phil Lord şi Chris Miller din cauza unor neînţelegeri legate de tonul viitorului film Han Solo (în locul lor a fost pus Ron Howard). Nici la Rogue One lucrurile nu au mers perfect cu regizorul numit (Tony Gilroy a fost pus să continue munca lui Gareth Edwards).

Iată ca istoria se repetă şi în cazul lui Star Wars: Episode IX, ce a rămas fără regizorul Colin Trevorrow. În locul său vine J.J. Abrams, pe care, după Vulture.com, preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, îl consideră o alegere mai mult decât sigură.

Surse apropiate producţiei au dezvăluit că la originea hotărârii de a-l elimina din proiect pe Trevorrow a stat comportamentul său dificil, manifestat şi în timpul filmărilor la Jurassic World, când a fost caracterizat ca „egoist” şi „inflexibil” – cu obstinenţă încerca să îşi impună ideile creative şi nu accepta alte puncte de vedere.

Şi data lansării filmului (ce-l are pe Abrams şi printre scenarişti) a fost modificată. De pe 24 mai 2019, filmul a fost programat pentru 20 decembrie 2019. Disney a ocupat data de 24 mai cu lansarea live action-ului Aladdin, în regia lui Guy Ritchie

Exploreaza subiecte similare:

Phil Lord, Chris Miller, Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film, Ron Howard, Rogue One: A Star Wars Story, Tony Gilroy, Gareth Edwards, Star Wars: Episode IX, Colin Trevorrow, J.J. Abrams, Kathleen Kennedy, Jurassic World, Guy Ritchie, Aladdin

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 13 septembrie 2017 10:58
Pacat, pacat, pacat. As fi preferat o alta viziune deoarece pe a lui J.J. Abrams am vazut-o in Episodul VII, era si ESTE necesar in această sagă. Părerea mea.
unkn0wn pe 13 septembrie 2017 15:13
Nici nu e de mirare ca lumea nici nu se mai duce la cinematografe cand scoti pe banda rulanta aceleasi porcarii, filmele se bazeaza pe tampenia de "politically correct" unde negrul, poponarul sau oricare alta rasa/orientare sexuala reprezinta neaparat binele si albul e raul.
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 11:43
Nu are de ce producatorii seriei "Star Wars" sa-si faca probleme in legatura cu regia acesteea, cooptarea lui J.J. Abrams, cu succese notabile pana acum, fiind cred, una din cele mai bune alegeri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells