Jeremy Renner s-a ales cu fracturi la ambele mâini după o cascadorie

de Cristina Grigore în 10 Iul 2017
Actorul susţine că accidentul nu-l va împiedica să îşi continue munca la viitoarele filme Avengers şi Bourne

Starul lui Avengers a apărut la o conferință de presă de la Festivalul de Film Kalovy Vary bandajat la ambele mâini. Jeremy Renner a dezvăluit - notează publicația The Mirror - că s-a ales cu fracturi la încheietura stângă și la cotul mâinii drepte în timpul filmării unei cascadorii pentru comedia Tag. „Astfel de lucruri se întâmplă”, a spus actorul. „Fac parte din riscurile meseriei”.

Renner, în vârstă de 46 de ani, a ținut să menționeze că rănile nu-i vor afecta participarea la filmările sequel-ului din seria Bourne, sau la cele ale următorului Avengers (Avengers: Infinity War).

„Nu îmi va afecta munca. Mă ţine puţin în loc dimineaţa, când trebuie să mă îmbrac, ori să mă leg la şireturi, însă mă descurc în rest. Eu sunt unul dintre cei căruia îi place să rezolve cât mai rapid problemele. Sigur, întâmpin unele dificultăţi acum, dar situaţia aceasta nu mă va împiedica să mă ocup de ceea ce trebuie. Mă vindec repede. Şi fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a mă vindeca mai repede”, a declarat starul.

Îl puteţi vedea pe Renner în comedia The House (Operaţiunea „Cazinoul”), alături de Will Ferrell şi Amy Poehler. Următorul film Bourne (momentan neintitulat), nu are încă o dată de lansare, însă Avengers: Infinity War - Part I, acum în producţie, se va lansa pe 4 mai, anul viitor. 

Sursă foto: Splash News, via The Mirror.

Exploreaza subiecte similare:

Jeremy Renner, Avengers: Infinity War, The House, Tag

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells