Jennifer Love Hewitt se pregăteşte de nuntă

de Răzvan Boboc în 27 Mai 2009
Jennifer Love Hewitt se pregăteşte de nuntă

Actriţa Jennifer Love Hewitt şi iubitul său, Jamie Kennedy, care şi-au cumpărat de curând brăţări prin care îşi demonstrează reciproc dragostea, sunt pregătiţi pentru a merge mai departe, conform Femalefirst.co.uk.

O sursă a afirmat pentru ziarul Chicago Sun Times: "Au fost văzuţi căutând un inel de logodnă pentru Jennifer. Este pur şi simplu o femeie care are în permanenţă nevoie de un bărbat în viaţa sa şi deja este nerăbdătoare să se mărite şi să aibă o familie".

Jennifer şi Jamie s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Ghost Whisperer, în 2007, şi au început să se întâlnească la începutul acestui an, după ce actriţa, în vârstă de 30 de ani, s-a despărţit de fostul logodnic Ross McCall.

“Ne place să râdem împreună şi pur şi simplu suntem cei mai buni prieteni. Chiar dacă nu suntem împreună de foarte mult timp, ne asemănăm foarte mult”, spune Jennifer.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ufx pe 27 mai 2009 08:58
da, o stire extrem de importanta
johnny83 pe 27 mai 2009 20:34
pai normal ca e importanta. ce ne-am face fara stiri despre inelul si bratarile domnisoarei respective? (probabil am fi intr-o tara de oameni destepti.)
gina pe 3 iunie 2009 21:50
la hollywood e ceva rar sa se marite la 30 de ani dar e o stire buna.
lorelay pe 17 iulie 2009 16:31
jennifer e draguta
Claudia pe 18 iulie 2009 15:17
da.....merita sa fie fericita................sooooooooooooper tare actrita
bv tie jennifer

emil pe 1 august 2009 15:46
pe pagina mocospace puteti discuta cu jennifer love hewitt..deja e membru vip.da nu prea e online ..ce pacat..http://www.mocospace .com/jennifer_love_hewitt,,,,aceasta comunitate este prima din sua care aduce vedete,,mai puteti vorbi o gramada de vedete incercati..
carmen pe 16 februarie 2010 17:43
sall jennifer este acrita mea preferata.la sc numai despre ea sc,profi au inceput sa ma intr dak mai am p cn k deja au ajuns sa o cun si ei l fel d bn k mn si poate ajung si ei fani,dar din pakt le-am zis k nu pot sa l indeplinesc dorintza deorece ea este una dintr cele mai bune actrite.pakt k nu se vorbeste l fel d mt si d ea in rom cum se vb despre alti oanei de nimic.abia ast sa vad toate sezoanele filmului.imi pl l nebunie
Clarita pe 7 martie 2010 23:17
era mai frumos logodnicul dinainte Ross McCall :( dar daca nu a fost sa fie asta este :) Carmen nush cati anisori ai dar "urat" scrii in limba romana :))
rozalia98 pe 18 iunie 2010 14:27
merita sa fie fericita cu un loser :)) e e ce-a mai frumoasa si la ales pe cel mai urat :)) si si-au dat bratari cce sa spun sa vedem dak...se mai casatoresc .;))"))
elly pe 27 august 2010 16:07
ce ar fi sa o lasati voi pe domnisoara sa fie ea fericita cu broscoiul ei si sa numai comentati atat. pana la urma are si ea dreptul la viata privata. in cea ce priveste cariera ei sa spunem k laudele le ia pe merit chiar isi joaca bn rolul, are ceva aparte ce te face sa o urmaresti episod de episod. bravo dulceata. sa numai fim rautaciosi, mai degaba sa fim politicosi si sa ii uram la fata CASA DE PIATRA

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells