Jennifer Lawrence, salariu majorat. Vezi câţi bani va primi actriţa pentru sequel-ul lui The Hunger Games

de Cristina Grigore în 9 Aug 2012
Jennifer Lawrence, salariu majorat. Vezi câţi bani va primi actriţa pentru sequel-ul lui The Hunger Games

Cea de-a doua parte a francizei The Hunger Games, intitulată The Hunger Games: Catching Fire, începe producţia luna următoare, iar interpreta acesteia, Jennifer Lawrence, are motive să păşească cât se poate de bine-dispusă şi de motivată pe platourile de filmare. Potrivit The Hollywood Reporter, ea a primit o uriaşă mărire de salariu.

Primul film a avut încasări globale de 683 de milioane de dolari la un buget de producţie de 78 de milioane de dolari, însă Lawrence a primit doar 500.000 de dolari, plus bonusuri din rezultatele la box-office. După renegocierea contractului, ea ar urma să primească 10 milioane pentru sequel şi chiar mai mult, în funcţie de succesul filmului. Evident, există posibilitatea ca cea de-a treia parte a francizei să-i sporească şi mai mult veniturile.

Însă de The Hunger Games nu este singura franciză notabilă în care actriţa de 22 de ani şi-a adjudecat un rol, după nominalizarea la Oscar primită în 2010 pentru rolul principal din Winter’s Bone. X-Men: First Class a avut-o în rolul lui Mystique, a cărui continuare, programată pentru 2014, va aduce din nou o sumă considerabilă în conturile sale. 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladtud pe 9 august 2012 12:12
Este o actrita foarte buna si isi merita banii.
Bayard pe 9 august 2012 14:29
Au fost asa de fraieri incat sa nu negocieze din start contractul pentru toate 3 filmele??? :)) Incredibil.
vladtud pe 9 august 2012 16:47
Nu erau siguri ca prima parte va avea succes, deci existenta urmatoarelor parti tinea de succesul la box office al primului. Oricum merita acest salariu daca stam sa ne gandim ca Scarlet Johansson a primit dublu iar Jennifer e personajul principal in THG.
vladtud pe 10 august 2012 15:34
Nebun poate sunt insa daca te-ai documenta un pic ai vedea ca LionsGate a declarat ca existenta unei continuari depinde de succesul primei parti iar actorii principali desi au spus ca doresc sa-si continue rolurile daca o continuare va avea loc acestia nu semnasera inca un contract pentru urmatoarele 2 parti (acum devenind 3). Chiar si cu succesul cartilor, nu te poti baza doar pe fanii seriei, daca filmul nu prindea si la cei care nu sunt familiarizati cu cartile altfel stateau lucrurile :)
alex_il_fenomeno pe 22 august 2012 14:47
a lasat o impresie buna si cred ca tocmai de aceea este acum rasplatita .
Ovidiu239 pe 17 martie 2013 10:22
MERITA!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells