Jennifer Lawrence este „artistul anului”

de Cristina Grigore în 24 Dec 2013
Actrița a fost doar la un vot distanță de Miley Cyrus, aflată pe locul doi în topul celor de la Associated Press

În 2011 s-a aflat alături de Annette Bening, Nicole Kidman, Michelle Williams  și Natalie Portman pe lista nominalizatelor la o statuetă pentru Cea mai bună actriță în Winter’s Bone, iar în 2013 a luat acasă Oscarul pentru rolul principal din Silver Linings Playbook.

Sfârșitul lui 2013 îi aduce actriței de numai 23 de ani titlul de Cel mai bun artist al anului, acordat de Associated Press, la finalul unui an ce a marcat în filmografia sa trei titluri de referință: The Hunger Games: Catching Fire, continuarea francizei de succes bazată pe romanele lui Suzanne Collins, American Hustle, pentru care sunt mari șanse să intre din nou pe lista nominalizatelor la Oscar și X-Men: Days of Future Past, peliculă ce este de așteptat să remarce drept unul din cele mai bune filme cu supereroi.

La întrebarea ”Cine a avut cel mai mare impact în industria culturală și de divertisment a lui 2013?”, răspunsul a venit atât din partea membrilor organizației Associated Press, cât și din cea a cititorilor revistei editate de AP. Miley Cyus a pierdut în fața lui Lawrence la distanță de numai un vot.

Exploreaza subiecte similare:

Annette Bening, Nicole Kidman, Michelle Williams, Natalie Portman, Winter's Bone, Silver Linings Playbook, The Hunger Games: Catching Fire, American Hustle, X-Men: Days of Future Past, Miley Cyrus, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 24 decembrie 2013 10:13
Ma bucur ca a castigat ea si nu Miley,este o actrita foarte buna.
Musa.del.Arte pe 24 decembrie 2013 12:18
Pentru Lawrence felicitari, dar Cyrus ma dezgusta total!
AndreBlack pe 24 decembrie 2013 12:23
Ma bucur pentru ea , este o actrita foarte buna .
MikkaelWolfganger pe 24 decembrie 2013 13:08
Ar cam trebui sa curga mesajele anti-Miley pe aici.Anyway, nu e cine stie ce diferenta intre ele.Daca ar fi sa ii gasesc lui Lawrence un corespondent din lumea muzicala pe Miley as alege-o.In ceea ce o priveste pe Miley.Imi e simpatica.Ma amuza foarte tare tentativele astea ale ei de a-si schimba imginea de printesa Disney.Ce ma amuza si mai tare e fluviul de oameni care chiar dau un fuck pe Miley si pe ce face ea.Oameni care se enerveaza, sunt dezgustati, oripilati, sochati,frustrati de ceea ce reprezinta Miley.Mi se pare un consum de sentimente inutil.
DeadSea07 pe 24 decembrie 2013 15:36
Miley ? Chiar ? imi vine sa rad cum rad la aia care imi spun ca fac Copy-Paste
cosmin742000 pe 24 decembrie 2013 17:05
HM Jennifer Lawrence , o actrita cu potential , careisi iroseste talentul in niste stupiditati de filme. Eu unul nu ma mir ca are doar un vot peste iyley Cyrus. Problema este .ca asta e diferenta intre ele in momentul actual fix de un vot ,. Ma pot gandi ca erau si alte artiste care meritau sa castige acest " premiu" dar cum pe mine nu ma intereseaza deloc premiile o las balta.
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 16:57
Deci cu locul 2 se spun toate despre acest asa-zis "top".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells