Jason Statham, într-un scenariu al lui Stallone. Vezi primele imagini din Homefront

de Cristina Grigore în 11 Sep 2013
James Franco este personajul negativ al filmului

Noua peliculă de acţiune a lui Jason Statham este Homefront, un film nu foarte diferit de majoritatea producţiilor care l-au transformat într-un star action, dar care beneficiază de un scenariu imaginat de Sylvester Stallone. Primele imagini din film, preluate de pe site-ul USA Today, îl au în prim-plan şi pe antagonistul peliculei, James Franco.

În film, Statham joacă rolul unui fost agent DEA, Phil Broker, care face eforturi pentru a lăsa în urmă violenţa şi pericolele care i-au guvernat pentru multă vreme existenţa. Se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge însă să intre în conflict cu o grupare criminală ce are în componenţă o fostă motociclistă (Winona Ryder) şi este condusă de neînduplecatul Gator (Franco).

Pelicula îi mai are în distribuţie pe Kate Bosworth şi Frank Grillo. La cârma producţiei se află Gary Fleder (Runaway Jury), iar lansarea acesteia va avea loc în România pe 6 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, Homefront, Sylvester Stallone, James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth, Frank Grillo, Gary Fleder, Runaway Jury, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 11 septembrie 2013 10:28
Pana acum, Stallone a venit numai cu scenarii ale unor filme foarte bine primite de toata lumea, unele facand istorie in ciuda altor pelicule mult mai bine cotate initial.
Tyson_Kyd pe 12 septembrie 2013 00:12
Imi place ce vad : Statham impreuna cu Franco si Winona Ryder jucand pe un scenariu tiparit de Stallone .
vladimir84 pe 12 septembrie 2013 00:58
Asa cum imi placeau filmele lui JCVD cand eram mic la fel imi plac filmele lui Jason Statham acum si le astept cu nerabdare.
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2013 19:21
Parca nu ii sta in fire actorului de actiune, este mult prea linistit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells