Jason Statham ar vrea să fie următorul James Bond

de Cristina Grigore în 3 Iun 2015
Actorul menţionează însă că interpretarea sa ar fi diferită, "departe de originile elitiste ale personajului"

Mai mulţi actori celebri şi-au exprimat în ultima vreme dorinţa de a-l înlocui pe Daniel Craig drept James Bond în viitoarele pelicule ale francizei. Într-un interviu acordat recent publicaţiei The Guardian, starul filmelor de acţiune s-a alăturat şi el listei de pretendenţi la captivanta partitură.

„Aş putea să fac asta? Da, absolut. Aş vrea să fac asta? Da, absolut!”, s-a exprimat entuziasmat actorul. El a adăugat faptul că, în opinia sa, Craig a fost „un Bond grozav”, însă, dacă ar fi să îi revină lui rolul, versiunea sa interpretativă ar fi total diferită, departe de originile elitiste ale personajului. „Mda, aş fi un Bond decent… Dar aş fi ceva foarte diferit de ce este acum”, a explicat Statham.

Întrebat şi dacă ar accepta un rol de villain în seria Bond, actorul a spus: „Nu ştiu dacă vreau să fac asta. Nu mă caracterizează. Aş prefera să fiu tipul celălalt”.

Exploreaza subiecte similare:

Jason Statham, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 iunie 2015 11:13
Total nepotrivit
spartacus pe 3 iunie 2015 14:14
Dupa mine nici Craig nu este potrivit pt rolul lui James Bond (darămite Statham - figură de bătăuș) dak este sa ne uităm la cine au fost ”înaintașii” lui. Dar asta este. Parerea mea.
darayawaus pe 5 iunie 2015 17:38
Dupa un Bond blond :) un Bond chel?! Auzisem si de un Bond negru... Ar fi logic sa urmeze un Bond asiatic, unul gay si unul (sau una) femeie. Poate asezonati si cu unul musulman, desi nu prea mai sunt vazuti bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells