James Cameron extinde seria Avatar. A anunţat şi al patrulea sequel

de Cristina Grigore în 15 Apr 2016
Filmul ar urma să ajungă în cinematografe în 2023

Printre cele mai surpinzătoare momente ale CinemaCon-ului desfăşurat saptămâna aceasta la Caesars Palace din Las Vegas (11-14 aprilie) s-a numărat şi anunţul făcut de James Cameron în legătură cu anticipata sa franciză Avatar. Cineastul a declarat că are plan şi un al cincilea film al seriei, potrivit relatărilor presei internaţionale.

Saga Avatar îşi va extinde astfel lansările până în 2023, cu Avatar 2 așteptat în cinematografe din decembrie 2018, Avatar 3 şi 4 urmând să apară în 2020, respectiv 2021.

Cameron a ţinut să menţioneze că a considerat necesară încă o continuare pentru că nu poate cuprinde întreaga poveste imaginată doar în trei şi, în plus, a vrut să arate că nu acceptă limitări în acest sens în domeniul său.

„Am lucrat în ultimii câţiva ani cu patru scenarişti de top pentru a crea întreaga lumea din viitoarele filme Avatar: personajele, creaturile, mediul, noile culturi. […] Până acum, ceea ce am reuşit să transpunem în concept depăşeşte orice imaginaţie, e cu mult peste ce a apărut în primul film. Va fi o saga epică”, a punctat regizorul.

„Vom continua să facem din această industrie cel mai impresionat spectacol de pe Pământ. Pentru că aceasta este meseria noastră”, a mai adăugat el.

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Avatar, Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 15 aprilie 2016 12:02
Personal mi-a placut AVATAR, dar ce face de atunci Cameron cu tactica asta a lui de a anunta că va face niste filme in... X ani mi se pare o tampenie fara margini. Dar asta este. Parerea mea, desigur.
Costirik pe 15 aprilie 2016 14:11
Graba strica treaba;)
Costirik pe 15 aprilie 2016 14:14
Usor, Nenea Cameron! Nu te grabi! Daca e sa fie spectacol, pai atunci sa fie ceva nemaivazut, no?!
Skyrim pe 15 aprilie 2016 14:45
Din 2009 pana acum na reusit sa faca avatar2...pana in 2018 mai face o amanare la film, o sa vedem avatar2 in 2030.
santoss07 pe 16 aprilie 2016 16:37
Sa speram ca va merita asteptarea...desi putin cam mult! Cat i-ar fi luat daca ar fi facut un nou film daca ii ia 9 ani pt o continuare? hmm......
Costirik pe 17 aprilie 2016 01:14
Nu e doar o continuare, le face pe toate in acelasi timp;)
herleaflorin pe 10 mai 2016 16:53
mia placut Avatar a fost un film foarte bun dar cred ca Cameron exagereaza cu facerea filmelor adica primul a aparut in 2009 iar de atunci le tot amana o sa vina sfarsitul lumii pana o sa apara Avatar 2

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells