Jackie Chan continuă seria aventurilor animate. Se pregăteşte un film inspirat din popularul serial

de Cristina Grigore în 20 Apr 2017
Serialul Jackie Chan Adventures (2000-2005) a devenit extrem de popular printre copiii din toată lumea

Chiar dacă a trecut de 60 de ani, Jackie Chan nu răreşte numărul proiectelor în care este implicat. Impresionanta sa carieră se concentrează însă şi pe un segment de vârstă pe care doar animaţiile îl ating. Starul filmelor de arte marţiale a devenit personaj în serialul de animaţie Jackie Chan Adventures, ale cărui cinci sezoane au rulat între anii 2000 şi 2005. Potrivit celor de la TheHollywoodReporter.com, Chan lucrează la un reboot al seriei şi nu se va opri aici. Are în plan chiar şi un film inspirat din aventurile animate.  

Noul serial se va adresa copiilor între 3 şi 10 ani şi se va numi J-Team: All New Jackie Chan Adventures. Se va lansa mai întâi în China, apoi, spre sfârşitul acestui an, şi în restul teritoriilor. Fiecare episod va transmite un mesaj pozitiv celor mici. Pe final, într-o scenă live action, Jackie va puncta părţile importante din aventura vizionată.

„Scopul animaţiei este de a-i ajuta pe copii să facă lucrurile pe care ei nu prea vor să le facă – cum ar fi să nu stea prea mult cu ochii în telefon, să se spele pe dinţi, să îi respecte pe cei mai în vârstă, să ducă gunoiul… Dacă le spui să facă asta, uneori pur si simplu nu te vor asculta. Însă, prin comedie şi acţiune, vor începe să facă aceste lucruri…”, a explicat Chan.

J-Team: All New Jackie Chan Adventures va fi produs în China, iar companiile răspunzătoare de proiect - Zhejiang Talent Television & Film, Khorgas JJ Culture Media Co. şi VJ Animation Studio – vor nu doar să lanseze, mai apoi, un film, ci şi un parc tematic bazat pe serialul de animaţie.

„Ei au multe planuri”, spune Jackie. „Însă eu vreau doar să fac un desen animat pentru copiii din întreaga lume. Pentru mine, nu este vorba de bani – am deja foarte mulţi. Ceea ce vreau să arăt este că înainte erau aventurile lui Jackie din America... Acum totul este produs în China. Vreau să-mi folosesc influenţa pentru a face cunoscută în lume cultura chineză”, a completat el. 

Exploreaza subiecte similare:

Jackie Chan

Alte știri din cinema

Ana Ularu va fi iubita lui Keanu Reeves într-un thriller romantic

Filmul, intitulat Siberia, va fi lansat în 2018

George Miller are în plan cel puţin un spin-off al lui Mad Max: Fury Road

Deşi fanii speculează un film axat pe Furiousa, personajul care i-a captat atenţia cineastului este chitaristul mascat – The Doof Warrior

Johnny Depp este aproape de faliment. Ce declară actorul

În ultimii 20 de ani, starul ar fi cheltuit în jur de 2 milioane de dolari pe lună, susţine firma ce-i gestionează banii

World War Z 2 va fi regizat de unul dintre cei mai apreciaţi cineaşti de la Hollywood

Continuarea peliculei cu cele mai mari încasări din cariera lui Brad Pitt va fi regizată de David Fincher

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback