Ivan Reitman, cooptat pentru Ghostbusters III

de Ştefan Dobroiu în 9 Oct 2009
Ivan Reitman, cooptat pentru Ghostbusters III

Ivan Reitman, regizorul primelor două Ghostbusters, a fost cooptat în echipa continuării uneia dintre cele mai celebre serii de comedie SF. Reitman, al cărui ultim proiect regizat a fost My Super Ex-Girlfriend, va produce cu siguranţă noul film, dar s-ar putea să-l şi regizeze.

Considerate unele dintre cele mai bune comedii ale tuturor timpurilor, Ghostbusters (1984) şi Ghostbusters II (1989) aveau de la începutul anilor '90 plănuită o continuare, dar aceasta nu s-a concretizat din felurite motive. De-abia anul trecut studiourile Columbia Pictures i-a angajat pe scenariştii Lee Eisenberg şi Gene Stupnitsky (au mai scris Anul Unu, care se lansează chiar azi pe marile noastre ecrane, dar şi varianta americană a The Office) să pregătească o poveste potrivită pentru o continuare şi se pare că cei doi s-au achitat de obligaţie, deşi în acest moment nu se ştiu prea multe detalii despre subiect. Cert este că mai toţi membrii echipei din anii '80 au semnat deja contractele, în frunte cu Dan Aykroyd, principalul promotor al continuării, dar personajele lor vor fi însoţite şi de noi vânători de fantome.

Întrebată de o posibilă prezenţă a ei în noul film, Sigourney Weaver a spus că nu se aşteaptă să fie inclusă în distribuţia lui Ghostbusters III, dar că e posibil ca fiul personajului ei, Oscar, să fie unul din personajele principale din continuare.

Filmările la Ghostbusters III ar putea începe la sfârşitul anului, iar premiera ar putea avea loc în ultimul trimestru al lui 2010.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
weaksis pe 11 octombrie 2009 21:49
deja se anunta un proiect interesant
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 22:39
se mareste echipa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells