Irina Margareta Nistor este o bunicuță cârcotașă în animația Justin și cavalerii 3D

de Cinemagia în 27 Sep 2013
Pe marile ecrane din 4 octombrie

Supranumită „vocea filmelor”, Irina Nistor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea cinematografiei românești și va putea fi urmărită pe marile ecrane din 4 octombrie în interpretarea unei bunicuțe cârcotașe, în animația Justin și cavalerii 3D.

„Ce poate fi mai grozav decât o bunicuță, cu coc și ochelari, plină de sfaturi și puțin ironică,  pe care o cheamă Lily  (și care mai are și ochii albaștri, visul meu de când mă știu),  înregistrată cu umor și răbdare la Studiourile MediaPro, unde în sfârșit, după 24 de ani, mi s-a împlinit ceea ce atâta am râvnit: să fac un dublaj de-adevăratelea, (triplaj, cum ar fi zis colegul de la Cațavencii, că tot e în 3D!) pe un personaj simpatic și atașant, căruia i-a dat glas, pe englezește, nimeni alta decât extraordinara Julie Walters din Harry Potter, Fetele din Calendar și Billy Elliot, o irlandeză, la origine, ca să fie racord cu clipul Taxi”, a declarat Irina Margareta Nistor despre experiența dublajului pentru animația Justin și cavalerii 3D.              

Ca orice bunică, își iubește nepotul și îl încurajează să își urmeze visul. Ea este cea care îi dă primul imbold lui Justin, atunci când îi dezvăluie secretul locației unde cavalerii se antrenau.

Justin (Freddie Highmore) locuieşte într-un regat în care birocraţii conduc, iar cavalerii au fost alungaţi. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are alte planuri rezervate pentru el şi vrea ca Justin să-i calce pe urme şi să devină avocat.

După o discuţie plină de inspiraţie cu bunica lui şi o despărţire înduioşătoare de iubită, Justin porneşte în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaşte pe frumoasa şi rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) şi pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas).

Deşi, aparent, nu are calităţile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să îşi apere familia şi regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) şi a armatei sale de cavaleri alungaţi şi hotărâţi să distrugă totul în cale.

Irina Margareta Nistor face o interpretare de zile mari în animația Justin și cavalerii 3D, din 4 octombrie în cinematografe. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

 

Exploreaza subiecte similare:

Justin and the Knights of Valour, Irina Margareta Nistor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dacianus pe 28 septembrie 2013 13:24
Ea e o bunicuta carcotasa, demodata si ramolita, in general, nu numai in animatia asta. Nu intelege filmele pe care le vede (de exemplu credea ca Malcovich era basarabean in RED 2, nu ca a primit o coroana de la populatia recunoascatoare din R.Moldova la inmormantare), uraste orice film nou (in special pe cele SF, unde "drona" i se parea vreun concept extraterestru intraductibil), si are niste asociatii de idei atat de imbecile, incat divagatiile comparative in care se adanceste, nu fac decat sa-i sublinieze scleroza, in loc sa-i demonstreze vasta cultura, cum isi imagineaza. E pacat ca si-a gasit locul o asemenea fiinta deprimanta care strica orice chef de filme, sa faca recomndari (de fapt exclusiv contra-recomndari) in cea mai buna emisiune matinalo-tinereasca din tara.
alex_il_fenomeno pe 27 octombrie 2013 15:34
Sunt sigur ca a facut o treaba deosebita, dar in imi plac animatiile dublate. Deci....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells