Interviu cu Meryl Streep!

12 Sep 2012
Interviu cu Meryl Streep!

Alături de Tommy Lee Jones, Meryl Streep apare pe afişul lui Hope Springs, o dramedie despre un cuplu de vârsta a treia care încearcă să facă terapie pentru a readuce pasiunea în relaţia lor. Cu Steve Carrell în rolul terapeutului, filmul explorează problemele apărute după trei decenii de convieţuire. Iată mai jos ce crede Meryl Streep despre personajele din această producţie regizată de David Frankel.

Ce îşi doreşte Kay, personajul tău din filmul Hope Springs?
Kay vrea să schimbe lucrurile, să se simtă alături de Arnold la fel de bine ca în tinereţe, când s-au cunoscut. Acum se simte nefericită şi caută soluţii, iar atunci când găseşte cartea doctorului Feld, crede că a aflat răspunsul. Nu trece mult timp şi îşi rezervă locuri pentru o săptămână de terapie în Maine, la clinica lui Feld.

Cred că mariajul celor doi are o fundaţie solidă, însă Kay şi Arnold şi-au permis să se relaxeze atât de mult în relaţie încât s-au îndepărtat unul de celălalt, iar legătura dintre ei aproape că nu mai există. Ea îşi doreşte mai multă implicare, vrea să simtă din nou această legătură, dar şi să vadă că soţul ei încă mai este interesat şi atras de ea.

Ce părere ai despre Arnold, personajul interpretat de Tommy Lee Jones?
Jocul actoricesc al lui Tommy Lee Jones este unul foarte transparent, încât poţi vedea cu uşurinţă atât defectele lui Arnold, cât şi motivele pentru care le-a dezvoltat. În plus, din comportamentul lui observi de ce este Kay frustrată, dar şi de ce îl iubeşte.

Kay vrea ca ea şi soţul său să facă Terapie de cuplu, însă Arnold este atât de încăpăţânat, încât nici măcar nu-şi dă seama că mariajul lor scârţâie. Daca ar fi întrebat cum merge căsnicia sa, probabil că ar răspunde: “Aşa şi-aşa”.

Cum ţi se pare ideea de terapie de cuplu, în general?
Femeile sunt, de cele mai multe ori, mai interesate de relaţia lor decât bărbaţii. Ele vor să afle mereu ce îmbunătăţeşte o relaţie şi cum pot face asta. Chiar şi eu, când eram în liceu, citeam cu mare plăcere articolele cu astfel de sfaturi din revistele pentru femei. Bărbaţii nu sunt aşa de interesaţi de acest aspect, iar conflictul din film porneşte de la faptul că Kay vrea să facă terapie, iar Arnold nu. Odată ajunşi acolo însă, situaţiile cu care se confruntă o fac pe ea să se simtă incomod, lucru la care nu se aştepta, iar Arnold îşi doreşte oarecum să se întâmple asta.

Cum a fost colaborarea cu David Frankel, regizorul Hope Springs?
Am avut încredere deplină în el, atât eu, cât şi Tommy Lee Jones, iar David ne-a dat frâu liber în interpretarea personajelor noastre. Regizorii buni au talentul să te facă să crezi că totul este posibil şi că nu există mişcări greşite, iar David se comportă exact aşa.

Cum crezi că va primi publicul acest film?
Cred că oamenii se vor identifica cu personajele din film. Poate se vor recunoaşte pe sine în anumite aspecte ale casniciei lui Kay şi Arnold, pe rude sau pe prieteni. Vizionarea Hope Springs va fi ca şi cum ar privi o bucaţică din viaţa lor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 22 septembrie 2012 18:00
este o doamna a filmului, ce sa mai lungim!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells