Interviu cu Henry Cavill!

11 Apr 2012
Interviu cu Henry Cavill!

Lansat cu Dinastia Tudorilor şi tot mai hot în ultima vreme (mai ales după ce a obţinut rolul lui Superman din aşteptatul Man of Steel), Henry Cavill revine pe marile ecrane din România în Lumina rece a dimineţii, după ce anul trecut îl vedeai 3D în Immortals. De această dată actorul interpretează un tânăr care, aflat în vacanţa în Spania cu familia, trebuie să facă faţă situaţiei când părinţii îi sunt răpiţi... Află din interviul de mai jos care a fost cea mai mare dificultate a lui Henry Cavill la filmări şi cum a interacţionat actorul cu mult mai cunoscuţii săi colegi, Bruce Willis şi Sigourney Weaver.

Ce poti sa ne spui despre personajul tau?
Will Shaw este un tanar pentru care un concediu alaturi de familie s-a transformat intr-o cursa agonizanta. Dupa ce familia ii este rapita, tatal sau apare si il salveaza chiar in momentul in care era fugarit de politie. Tot atunci ii dezvaluie adevarul despre meseria sa. Normal ca lui Will ii este imposibil sa accepte ce se intampla, in primul rand pentru ca el oricum nu avea o relatie prea buna cu tatal si in al doilea rand, pentru ca asta insemna ca a trait o viata intreaga in minciuna.

Si cum reuseste sa se ridice la nivelul situatiei in care a fost aruncat?
E adevarat ca Will nu are nicio tangenta cu Martin (Bruce Willis) din punctul de vedere al personalitatii sau al pregatirii. Dar pana la urma, au acelasi sange si curajul mostenit de la el cred ca il ajuta sa mearga mai departe. Norocul e de partea sa si reuseste sa iasa intreg din toate pericolele.

Cum a fost pregatirea pentru rol?
Pentru mine a fost foarte diferita fata de celalalte proiecte la care am lucrat recent. Nu mi s-a cerut sa fiu intr-o forma fizica deosebita sau sa fac o genoflexiune. Din contra, m-au sfatuit sa mananc si sa beau fara restrictii, tocmai pentru a iesi din forma si a deveni cat mai "obisnuit" cu putinta. Trebuia sa merg cu mai putina siguranta, sa alerg ca un om care nu face asta in mod frecvent si e destul de complicat sa te pregatesti pentru asa ceva. E foarte greu sa te dezveti de niste lucruri pentru care ai muncit mult, dar uneori este necesar sa o faci pentru a putea construi un personaj credibil.

In Lumina rece a diminetii, inamicul tau principal este Sigourney Weaver. Cum ati colaborat?
Este o femeie fantastica si o actrita desavarsita. Intalnirile ei cu Will au fost de-a dreptul  inspaimantatoare, dar pentru mine a fost o adevarata onoare sa filmez alaturi de ea. La fel si cu Bruce Willis, este fantastic sa poti lucra cu o legenda a filmelor de actiune.

Ai avut o perioada de acomodare cu orasul si cu limba?
Mabrouk (El Mechri), regizorul filmului, m-a sfatuit sa nu incerc sa ma acomodez cu orasul si sa nu invat limba. Tocmai pentru a putea avea reactii veritabile in momentul in care filmam scene in fuga pe strazile Madridului, in locuri complet necunoscute, printre oameni a caror limba nu o inteleg.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 6 mai 2012 17:24
un actor ce cred ca va avea un viitor stralucit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells