Indiana Jones 5, cu Harrison Ford în rol central, este acum o certitudine

de Cristina Grigore în 16 Mar 2016
Filmul se va lansa în SUA pe 19 iulie 2019

Dacă fanii seriei Indiana Jones încă mai sperau că anunțata parte a cincea se va face cu un nou actor în rol central – Chris Pratt a fost vizat la un moment dat – sau nu se va mai face deloc, iată că cei de la Disney (care au achiziţionat dreptul de producţie asupra francizei în 2013, de la Paramount), alături de Steven Spielberg au hotărât contrariul.

Indiana Jones 5, tot cu Harrison Ford protagonist, este acum o certitudine, potrivit comunicatului preluat de Variety.com.
„Este unul dintre cei mai mari eroi din istoria cinematografică şi abia aşteptăm să îl aducem din nou pe marele ecran în 2019. Rar se întâmplă să găseşti o aşa combinaţie perfectă de regizor, producători, actor şi rol şi suntem nemaipomenit de entuziasmaţi de startul acestei călătorii alături de Harrison şi Steven”, a spus preşedintele Walt Disney Studios, Alan Horn.

Cu toate acestea, vestea nu a fost tocmai bine primită de public şi a generat comentarii amuzante pe site-urile de socializare.

„Indiana Jones 5: Indy este angajat pentru o campanie de print de către Don Draper la SC&P. Îl adoră pentru aspectul său grizonat, perfect pentru reclama la aftershave”, oferă un utilizator, pe Twitter, o idee de scenariu, în vreme ce alt comentariu dă titlul potrivit noii pelicule – „Indiana Jones şi Goana pentru mai mulţi Bani”.

În Statele Unite, data aleasă pentru lansare este 19 iulie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Indiana Jones 5, Harrison Ford, Chris Pratt

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 16 martie 2016 15:13
Omul o sa aiba 77 de ani in 2019:))))
mihnea_aspru95 pe 16 martie 2016 17:08
Cred ca va fi si ultimul film "Indiana Jones". Mie-mi place ideea (adica nu vreau sa fie schimbat cu un alt actor). Franciza trebuie sa se termine cu el - Harrsion Ford (IMHO).
mihnea_aspru95 pe 16 martie 2016 17:09
*Harrison
sattan pe 17 martie 2016 14:38
Bine spus "sa se termine cu el". Intrebarea este "cand?"
Qube86 pe 17 martie 2016 17:23
Ideea cu folosirea lui Chris Pratt in rol central imi suna de o mie de ori mai bine decat vestea ca Mos Harrison va continua sa-l joace pe Indiana...S-a accidentat el la filmarile de la ''Star Wars 7'' daramite la filmarile unui rol asa de solicitant din punct de vedere fizic...
Theodor2011 pe 5 aprilie 2016 15:53
Cred ca trebuia sa ramana trilogie. Nu i se mai potriveste rolul lui Harrison Ford din cauza varstei inaintate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells