Încasările uriaşe ale lui Doctor Strange – 84,9 milioane de dolari numai după lansarea în SUA

de Cristina Grigore în 7 Nov 2016
Internaţional, noua adaptare Marvel a adus deja sute de milioane studiourilor Disney

Lansat deja cu succes în mai multe teritorii, Doctor Strange, un blockbuster anunţat pentru cei de la Marvel, şi-a făcut debutul şi în box office-ul american, cu o sumă impresionantă, de aproape 85 de milioane de dolari. Cifra situează lansarea Marvel în SUA pe locul zece în topul celor mai de succes.

Internaţional, filmul a ajuns la 325,3 milioane de dolari (cele mai mari încasări au venit din China – 44,3 milioane) şi are încă loc să crească până la debutul de la sfârşitul săptămânii viitoare a lui Fantastic Beast and where to Find Them.

Pe locul doi în box office-ul american a intrat animaţia celor de la DreamWorks, Trolls, cu 45,6 milioane de dolari, un rezultat mai bun pentru studiouri decât a obţinut, în iulie, The Secret Life of Pets. Altă nouă intrare apare pe poziţia a treia în clasament – Hacksaw Ridge, o dramă de război în regia lui Mel Gibson, ale cărei cronici o plasează drept un posibil candidat la Oscar. Încasările filmului au însumat 14,7 milioane.

Topul cinci american al acestei săptămâni este completat de Boo! A Madea Halloween (7,8 milioane) şi Inferno (6,2 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Doctor Strange, Trolls, Hacksaw Ridge, Boo! A Madea Halloween, Inferno

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 7 noiembrie 2016 12:06
"Pe locul doi în box office-ul american a intrat animaţia celor de la DreamWorks, Trolls, cu 45,6 milioane de dolari, un rezultat mai bun pentru studiouri decât a obţinut, în iulie, The Secret Life of Pets."
???? Trolls este produs de catre DreamWorks dar The Secret Life of Pets este produs de catre Universal. Cele 2 studiouri nu au nicio treaba una cu cealalta. Si in timp ce Trolls a strans 45.6M, animatia celor de la Universal a strans 104.3M.
Asadar...care este logic din acest paragraf? :)

cavallioty pe 7 noiembrie 2016 18:25
vrei logica in articolele ei?Probabil se referea la The Peanuts Movie care a fost lansat in noiembrie anul trecut sau nu stiu la ce se refera,nu cauta logica pentru ca nu o sa gasesti
cavallioty pe 10 noiembrie 2016 17:00
probabil nu are o sursa buna de unde preia articolele,foloseste doar google translate si nu face munca de cercetare sa se asigure ca ce scrie/traduce e si corect
cavallioty pe 7 noiembrie 2016 18:27
tind sa cred ca nimeni din staff-ul cinemagia nu citeste ce publica Cristina,ca altfel nu inteleg cum inca i se mai permite sa o faca

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells