Încă o arestare pentru LaBeouf. Actorul a fost reţinut în Georgia, după filmări

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Este a doua arestare a starului pe anul acesta. S-ar putea spune că se pregăteşte intens pentru noul său rol din The Peanut Butter Falcon

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat în acest week-end în Savannah, Georgia, unde se afla pentru filmările producţiei The Peanut Butter Falcon. Este a doua oară, anul acesta, când starul este trimis în spatele gratiilor, după ce poliţia l-a reţinut pentru comportament agresiv, în ianuarie, în timpul unui marş anti-Trump. Acuzat de această dată de tulburarea ordinii publice – datorată stării sale avansate de ebrietate – actorul a fost eliberat în doar câteva ore, după ce a plătit o cauţiune de 7000 de dolari.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, care citează un raport al poliţiei, LaBeouf a fost arestat la ora 4 a.m. [sâmbătă, n. red.], în holul unui hotel. Actorul a devenit agitat şi „a început să folosească limbaj ofensator şi vulgar în faţa femeilor şi copiilor prezenţi” după ce i-a fost refuzată cererea pentru o ţigară. S-a opus arestului poliţiei, ce a trebuit să îl urmărească până la recepţia unui hotel învecinat.

Nu este prima dată când LaBeouf şfârşeşte în cătuşe din cauza abuzului de alcool. În 2008, a fost arestat pentru că a condus în stare de ebrietate, în Los Angeles. A ajuns la închisoare atât în 2014, cât şi în 2015, tot în urma pierderii controlului după consumul excesiv de alcool.

Pare că ultima păţanie a starului lui Transformers are legătură cu filmul la care lucrează acum (un fel de pregătire intensivă pentru rolul său). The Peanut Butter Falcon – o producţie de aventură inspirată din fapte reale – îl va avea pe LaBeouf în rolul unui infractor mărunt, urmărit de poliţie, care devine aliatul şi antrenorul unui tânăr cu sindrom Down, hotărât să îşi facă un nume în wrestling. În distribuţie se mai află Bruce Dern şi Dakota Johnson.

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, The Peanut Butter Falcon

Alte știri din cinema

Iată când se va lansa cel de-al 25-lea film James Bond

Deşi revenirea lui Daniel Craig în celebrul rol este acum sigură, o confirmare oficială se lasă încă aşteptată

Anne Hathaway o va înlocui pe Amy Schumer în Barbie

Filmul va avea o regizoare la cârmă şi este programat pentru lansare în vara lui 2018

„Dunkirk”, pe primul loc și în România în weekendul lansării

Povestea filmului surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat

Acțiunea din Captain Marvel se va desfășura în anii ’90, spune Kevin Feige

Preşedintele Marvel a vorbit şi despre prezenţa în film a lui Nick Fury

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback