Frumoasa și bestia, al doilea cel mai bun debut anul acesta în România

de Cinemagia în 20 Mar 2017
„Frumoasa şi Bestia” se află acum pe poziția doi în box office-ul românesc, imediat după producția Universal „Fifty Shades Darker”/„Cincizeci de umbre întunecate”

Noua adaptare impresionantă live-action a clasicului film de animaţie Disney a înregistrat încasări de 2.197.886 de lei  în weekendul de lansare în România, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Filmul a avut premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat), IMAX 3D (subtitrat) şi 4DX 3D (subtitrat şi dublat). „Frumoasa şi Bestia” se află acum pe poziția doi în box office-ul românesc, la mică distanță după producția Universal „Fifty Shades Darker”/„Cincizeci de umbre întunecate”, ce a avut la debut încasări de 2.932.281 lei.

Filmul face parte din strategia coerentă a Disney, fiind cea mai recentă adaptare a unui basm. În ultimii ani, Disney a lansat mai multe astfel de poveşti reinterpretate, precum „Alice in Wonderland/Alice în Ţara Minunilor”, „Maleficent”, „Cinderella/Cenuşăreasa” sau „The Jungle Book/Cartea Junglei”.

Conform HollywoodReporter.com, în opening weekend, filmul a avut şi în America de Nord încasări consistente de 170 de milioane de dolari americani, în 4,210 cinematografe. În plus, noua producţie a adus magia Disney şi peste hotare, cu alte 180 de milioane de dolari obţinute, încasările pe plan global ajungând la 350 de milioane de dolari americani.

După cum scrie Variety.com, farmecul poveştii magice atât de iubite a marcat mai multe generaţii, iar eroina feministă a filmului reprezintă un personaj emblematic, cunoscut pentru inteligenţa şi determinarea sa. „Toate elementele s-au potrivit pentru a face din aceasta premieră un eveniment de neratat”, spune Dave Hollis, coordonatorul distribuţiei de la Disney. „Există o nostalgie puternică legată de filmul original. Părinţii au iubit acest film şi acum au vrut să le arate şi copiilor lor şi să împărtăşească acea experienţă”.

Exploreaza subiecte similare:

Beauty and the Beast

Alte știri din cinema

Venom, dușmanul lui Spider-Man, va avea propriul film. Iată data de lansare

Membrii S.H.I.E.L.D. îl consideră unul dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității, alături de Magneto, Doctor Doom și Red Skull

În fiecare luni, Comedy Central va difuza „Show de seară cu Viorel Dragu”

Premiera emisiunii de satiră are loc pe 3 aprilie, de la ora 20:00

Logan o are pe mutanta X-23, Transformers: The Last Knight pe Izzy

The Last Knight intră în cinematografele noastre pe 23 iunie

Prinţesele Disney trec la luptă. Vor fi protagoniste într-un film de acţiune

La cârma proiectului a fost numit regizorul lui Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Joachim Ronning

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 20 martie 2017 19:52
ar insemna aproximativ 95k de spectatori...pacat totusi ca FFR nu ne furnizeaza si cifrele exacte
danny987 pe 22 martie 2017 21:59
eu zic ca sare de 100k de bilete vandute (multi copii).Si da foarte trist ca ce de la Forum sunt lenesi..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback