În decembrie, zilnic, filme de Crăciun la Diva Universal

de Cinemagia în 23 Nov 2012
În decembrie, zilnic, filme de Crăciun la Diva Universal

De luni, 3 decembrie 2012, puteţi urmări în fiecare zi la Diva Universal câte un film dedicat Crăciunului, de la ora 15:00. Trăiţi magia Sărbătorilor de iarnă urmărind filme tematice!

Diva Universal este distribuit de toti operatorii mari de cablu (RCS, Romtelecom, UPC, AKTA, NextGen) și peste 100 de operatori din toată țara.
 

Regalul de Sărbători începe cu pelicula Crăciunul se suspendă (Cancel Christmas, Canada, 2010), avându-l în rolul principal pe Judd Nelson. Cum până la Crăciun a mai rămas doar o lună, Moş Crăciun trebuie să plece în misiune sub acoperire şi să schimbe comportamentul a doi băieţi egoişti.

În Spiritul Crăciunului (Mistletoe Over Manhattan, dramă, 2011), Doamna Crăciun (Tedde Moore) preia controlul. Încercând să reaprindă în sufletul soţului ei spiritul tot mai palid al Crăciunului, ea îi propune o vizită într-un loc unde magia festivităţilor rămâne nota dominantă: New York City. Din distribuţie face parte şi Tricia Helfer, cunoscută pentru rolul său din Battlestar Galactica.

Crăciunul cu "C" mare (Christmas with a Capital C, SUA, 2011) îi are în distribuţie pe Ted McGinley, Daniel Baldwin şi Nancy Stafford. Un avocat de la oraş se întoarce în orăşelul lui natal, Trapper Falls, din Alaska, unde descoperă că de Sărbători are probleme cu localnicii.

Noellee ste o dramă din 2007, în regia lui David Wall, cu David Wall, Sean Patrick Brennan şi Kerry Wall, despre un preot catolic care soseşte într-un sat înainte de Crăciun, dar vizita nu decurge conform planurilor lui.

Procesul lui Moş Crăciun (The Case for Christmas, SUA, 2011) este o abordare reactualizată a clasicei poveşti din Miracolul de pe Strada 34, aducându-l pe fostul Superman, Dean Cain, în rolul unui avocat siguratic care ajunge să îl apere în instanţă pe însuşi Moş Crăciun. Regia este semnată de Timothy Bond, iar din distribuţie fac parte Dean Cain, Rachel Blanchard şi George Buza.

În Primul nostru Crăciun (Our First Christmas, SUA, 2008) sărbătorile nu mai sunt deloc fericite atunci când două cupluri recent căsătorite refuză să renunţe la tradiţiile lor personale de demult. Din distribuţie: Julie Warner, Steven Eckholdt şi Maxim Knight.

Scrisori către Moş Crăciun (Christmas Mail, SUA, 2010) este o comedie romantică în regia lui John Murlowski, cu Ashley Scott, A.J. Buckley, Rolonda Watts şi Vanessa Lee Evigan. Un poştaş dezamăgit este cucerit de o femeie misterioasă, care lucrează la poştă şi răspunde la scrisorile lui Moş Crăciun.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Chelbos pe 23 noiembrie 2012 11:54
de cativa ani nu prea mai exista spiritul craciunului :(
cosmin742000 pe 23 noiembrie 2012 16:01
Iar incep jinginbelurile , filmele non sens despre craciun, iar da protv pt a cinsutecatraliarda oara Home alone ,, of of of
Chelbos pe 23 noiembrie 2012 19:23
eu m-as uita din nou la home alone daca nu o sa am ce face. e unul dintre cele mai bune filme de sarbatori. am multe amintiri frumose despre acele vremuri.
danii1234 pe 23 noiembrie 2012 22:15
sper ca sunt niste filme de craciun reusite
alex_il_fenomeno pe 27 decembrie 2012 12:39
unele le-am urmarit anii trecuti, dar vad ca mai am ce vedea si acum.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells