În alegerea unui nou actor pentru rolul lui Wolverine va fi consultat şi Hugh Jackman

de Cristina Grigore în 9 Mar 2017
Vezi ce a spus scenaristul şi producătorul Simon Kinberg despre un nou Wolverine

Ultimul film în care Hugh Jackman interpretează rolul lui Wolverine, Logan, a intrat şi în cinematografele noastre. Fanii personajului se întreabă însă ce planuri mai au realizatorii filmelor X-Men cu personajul şi cui i-ar putea reveni, daca va fi cazul, rolul.

Într-un interviu acordat Deadline.com de către scenaristul şi producătorul Simon Kinberg, în care a fost chestionat şi în legătură cu acest subiect, acesta a spus: „Nici măcar nu ne-am gândit la viitoarea interacţiune cu publicul a lui Wolverine. Am sperat în acest timp ca lucrurile să meargă bine cu Logan, iar publicul să reacţioneze la film aşa cum, de fapt, a şi făcut-o. Nu mi-l pot imagina pe Wolverine cu faţa unui alt actor, însă, dacă se va ajunge la asta, îl vom consulta cu siguranţă şi pe Jackman.”

Acţiunea din Logan are loc într-un viitor apropiat, când mutanţii sunt vânaţi, iar Wolverine îşi câştigă existenţa ca şofer, avându-l în grija sa şi pe bătrânul Profesor X (Patrick Stewart). Slabit la rândul său şi afectat de vârstă, refuză să vină în ajutorul micuţei şi ciudatei Laura (Dafne Keen), însă destinele lor se intersectează inevitabil. O puternică corporaţie este pe urmele fetei, iar Profesorul este convins că ADN-ul ei conţine secretul care o leagă de Logan… Filmul îi mai are în distribuţie pe Boyd Holbrook, Stephen Merchant şi Elizabeth Rodriguez.

Alte știri din cinema

Interpretul supereroului Iron Fist a avut doar 15 minute pentru a învăţa mişcările de luptă

Producţia Marvel a fost atât de accelerată, încât antrenamentul starului a fost extrem de scurt şi intensiv

Continuarea lui Deadpool va încălca şi mai multe reguli, afirmă scenariştii

O poveste nouă, cu personaje noi, precum Cable, care ar putea fi jucat de Michael Shannon

Venom, dușmanul lui Spider-Man, va avea propriul film. Iată data de lansare

Membrii S.H.I.E.L.D. îl consideră unul dintre cele mai mari amenințări la adresa umanității, alături de Magneto, Doctor Doom și Red Skull

În fiecare luni, Comedy Central va difuza „Show de seară cu Viorel Dragu”

Premiera emisiunii de satiră are loc pe 3 aprilie, de la ora 20:00

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 9 martie 2017 11:10
Travis Fimmel ar fi perfect, altcineva nu prea-mi vine in minte.
buntua54 pe 9 martie 2017 12:05
Daca i s-a pus cruce in finalul acestui film, pentru ce mai trebuie alt actor ?! Urmează să-l cloneze ?!! Mi se pare total aiurea.
Qube86 pe 19 martie 2017 22:16
''Chestiile astea'' le-am auzit spuse si de alte persoane...dar le-am experimentat si pe propria-mi piele (nu toate odata) ;) Daca tu nu te-ai ''lovit'' pana acum de asa ceva inseamna ca esti un norocos...Nu am comparat ''un film vazut la cinema cu un film vazut acasa''...Tragi concluzii pripite...Daca erai atent ai fi observat faptul ca am spus ca eu personal prefer sa vizionez filmele acasa...mai ales ca am investit banuti frumosi intr-un sistem decent care sa-mi ofere o experienta cat mai placuta la vizionarea filmelor...Nu am mai vizionat un film in varianta ''CAM'' de ceva vreme...Nu stiu ce inseamna pentru tine ''o varianta decenta'' a unui film...dar eu nu ma refer in nici un caz la un ''CAM''
mihnea_aspru95 pe 17 martie 2017 00:00
Am văzut filmul. Este superb (dar al treilea pentru mine din colecţia X-Men).
Hugh Jackman, poate, îl vom vedea într-un film cu "amicul lui amuzant", Deadpool.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback