Imagine de coşmar pentru Los Angeles în Blade Runner 2

de Cristina Grigore în 18 Iul 2016
O fotografie-concept din sequel-ul filmului ne face cunoştinţă cu o atmosferă „turbată”

Sequel-ul filmului din 1982 cu Harrison Ford în rol central, a intrat luna aceasta în producţie, după mulţi ani de obstacole şi amânări. Acţiunea acestuia va avea loc tot în Los Angeles, la câţiva zeci de ani faţă de cea a originalului, însă elementul de noutate este reprezentat de atmosfera total schimbată, ce poate fi observată în prima imagine concept-art lansată online.

În fotografie se poate observa un vehicul de zăpadă ce curăţă străţile oraşului. „Clima a turbat – oceanul, ploaia, zăpada sunt toxice toate”, a explicat regizorul Denis Villeneuve pentru Entertainment Weekly. El a mai declarat că lucrul la sequel-ul lui Blade Runner a însemant „împlinirea unui vis” şi că a urmărit „de mii de ori” pelicula originală.

„Îmi amintesc secvenţa de început perfect”, a spus el. „Acea bucată muzicală; Los Angeles-ul în anul 2019; ceaţa aceea; întunericul. Acesta este filmul care a dat naştere dorinţei mele de a deveni regizor”, a dezvăluit Villeneuve.

„Sunt cu adevărat entuziasmat pentru că sunt un mare fan al orginalului – cred că, pe lângă Alien, este unul dintre cele mai importante filme science-fiction ce s-au făcut vreodată”, a declarat Ryan Gosling, cel care va apărea ca protagonist în film, alături şi de starul acestuia, Harrison Ford.

În distribuţia lui Blade Runner 2 se mai află şi Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis şi Barkhad Abdi (nominalizatul la Oscar pentru rolul secundar din Captain Phillips).

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Blade Runner Project, Blade Runner, Denis Villeneuve, Ryan Gosling

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells