Idris Elba debutează ca regizor cu un thriller plasat în lumea drogurilor

de Cristina Grigore în 7 Iul 2016
Adaptarea romanului Yardie îi aparţine scenaristului lui Bronson, Brock Norman Brock

Unul dintre cei mai apreciaţi actori de culoare ai momentului – starul lui Thor, Luther, Pacific Rim – trece în spatele camerelor de filmat pentru drama Yardie, anunţă screendaily.com. Idris Elba va regiza adaptarea romanului semnat de Victor Headley după un scenariu imaginat de Brock Norman Brock (Bronson).

Povestea din Yardie îl are în centru pe „D, un tânăr ce transport[ cocaină din Jamaica în Londra şi care, la un moment dat, se hotărăşte să o lucreze pe cont propriu. Aşa că se face nevăzut prin străzile periculoase din Hackney având la bord un kilogram de ‘pudră albă’ pe care foştii săi parteneri sunt nerăbdători să o recupereze. Cât despre trădarea lui D – aceasta nu va fi niciodată iertată sau uitată.”

Între timp, Elba (43 de ani) se pregăteşte să intre în pielea unei alte mari personalităţi de culoare, legendarul pianist şi compozitor Thelonious Monk, care a revoluţionat lumea jazz-ului american în anii ’50. Anterior, actorul l-a portretizat pe Nelson Mandela, preşedinte al Africii de Sud, în Mandela: Long Way to Freedom.

Producţia lui Yardie va demara spre finalul acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Idris Elba, actor

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells