Iată-l pe starul lui Ziua independenţei 2!

de Ştefan Dobroiu în 4 Mar 2015
Jessie Usher, din serialul Starz Survivor's Remorse, va interpreta rolul principal în sequel

Pe 24 iunie 2016, la aproape 20 de ani de la lansarea mega-hitului Independence Day, vom vedea sequelul regizat de acelaşi Roland Emmerich. Deocamdată detaliile despre subiect au statut de zvon, dar rolul principal va fi interpretat de Jessie Usher (foto dreapta), starul serialului Surivor's Remorse, difuzat de postul Starz.

Este cert faptul că va exista o continuitate între cele două filme, pentru că Usher îl va interpreta pe fiul lui Steven Hiller, interpretat de Will Smith în producţia originală. Smith nu va reveni în sequel şi, spun cei de la slashfilm, absenţa sa va fi explicată de scenariul lui Ziua Independenţei 2.

Cei de la Variety au aflat între timp că pentru sequel au fost confirmaţi şi Liam Hemsworth, dar şi Jeff Goldblum, care va reveni în rolul expertului în computere David Levinson.

Sequelul se află în dezvoltare de mai bine de un deceniu, dar iată că producţia a primit în sfârşit undă verde din partea studiourilor Fox. Conform zvonurilor analizate în presă, vom vedea un nou conflict între rasa umană şi rasa extraterestră din primul film, al cărei al doilea val de reprezentanţi ajunge pe Terra la două decenii de la prima confruntare între cele două civilizaţii.

Lansat pe 4 iulie 1996, filmul original avea să urce pe locul doi în topul premierelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Cu un buget de 75 de milioane de dolari, SF-ul avea să încaseze un total de aproape 820 de milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Jessie Usher, Roland Emmerich, Will Smith, Independence Day, Jeff Goldblum, Liam Hemsworth

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 4 martie 2015 14:42
Hm, nu am auzit niciodata de el.
tafalogugabriel pe 4 martie 2015 18:15
Eu unul nu am auzit niciodata nimic de acest actor si nu l-am vazut in nici un film,insa daca au avut incredere in el si in jocul sau actoricesc atunci ok,sa vedem ce iese.
Bayard pe 5 martie 2015 10:56
De fapt daca auzit povestea cum l-au ales te ingrijorezi si mai mult. Unul din producatori l-a vazut la sala cum lucra si a fost impresionat. Nu stiu ce inseamna asta..... nu era complet necunoscut, adica era deja actor, stia de el. Eh si l-a chemat la un casting.... dar ramane momentul in care l-a impresionat :)))
XShadowX pe 4 martie 2015 19:06
Nici nu am auzit de acest actor insa acum chiar m-a facut si mai curios sa vad acest film Independence Day 2
unkn0wn pe 5 martie 2015 09:54
Ce idioti sa faca I.D. 2 fara Will Smith cu actorul asta mecunoscut.
Bayard pe 5 martie 2015 10:56
Nu a vrut Smith sa revina.
spartacus pe 5 martie 2015 20:05
I.D. a avut succes si datorita lui Will SMith, o vedeta capabila sa duca de una singura un film in spate. Actorasul asta necunscut va fi o piedica pentru film, dupa cum sigur se va vedea, nu ma indoiesc. Nu zic ca filmul trebuia neaparat facut cu Will Smith, desi asta ar fi garantat un succes de box-office garantat, dar macar sa fii fost un actor in rolul principal cat de cat cunoscut. Idiots!...
geo_gabi pe 6 martie 2015 10:59
Will Smith ramane Will Smith cat despre Jessie Usher acest No Name va mai parcurge multe etape pana sa ajunga de calibrul lui Will Smith .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells