Iată-i pe membrii Suicide Squad!

de Ştefan Dobroiu în 4 Mai 2015
Îi recunoşti pe Will Smith, Jai Courtney, Joel Kinnaman şi Margot Robbie?

Săptămânile trecute l-am văzut pe Jared Leto în rolul Joker-ului şi iată că a venit vremea să vedem restul Echipei Sinucigaşilor, cea care ar trebui să provoace prăpăd în filmul Suicide Squad. După cum se poate vedea din fotografia ataşată acestui articol, sunt puşi pe fapte mari.

Nu ştim cum o să reuşească studiourile Warner Bros. să arunce într-un singur film o echipă atât de numeroasă, dar sperăm că premiera din 5 august 2016 va fi distractivă. Potenţial pentru secvenţe de acţiune este cu nemiluita, totuşi.

De la stânga la dreapta îi vedem pe Slipknot (Adam Beach), Captain Boomerang (Jai Courtney), Enchantress (Cara Delevingne), Katana (Karen Fukuhara, jos), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) şi El Diablo (Jay Hernandez). Lipsesc din fotografie Joker-ul interpretat de Jared Leto, dar şi Amanda Waller, coordonatoarea echipei, pentru rolul căreia a fost aleasă Viola Davis.

Iată sinopsisul filmului, cu infime detalii despre provocarea reală a "sinucigaşilor": Sunt celebri pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să-i prindă şi să-i vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă sinucigaşe misiuni sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot şi colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Care este "sinucigaşul" tău preferat din imagine?

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Adam Beach, Jai Courtney, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Will Smith, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jay Hernandez, Viola Davis, Suicide Squad

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 4 mai 2015 09:54
Foarte tare imaginea ... de abia ii recunosti pe actori , pe Will Smith l-am recunoscut din prima ;)
mmihaii pe 4 mai 2015 12:54
Foarte tare transformarea, dar as fi vrut sa fie si Joker in poza.
Si "sinucigasul" meu preferat este Deadshot :)

DeadSea07 pe 4 mai 2015 16:34
Margot Robbie e intodeauna sexy
Costirik pe 4 mai 2015 16:38
7 la 3 plus Joker, cam mult testosteron:)) Dar partea feminina compenseaza prin Margot Robbie care e incredibil de sexi:))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells