Iată fotomodelul care a primit rolul Pamelei Anderson în noul film Baywatch

de Cristina Grigore în 5 Ian 2016
Kelly Rohrbach a fost, până de curând, iubita lui DiCaprio

Celebrul serial al anilor ’90 va fi relansat în curând pe marele ecran, astfel că o nouă serie de actori seducători şi în formă vor cuceri atenţia publicului. După includerea în distribuţie a lui Dwayne Johnson, Jack Efron şi Alexandra Daddario (în rolul lui Summer – ce i-a revenit în original lui Nicole Eggert), iată că cei de la Paramount au găsit şi actriţa (şi fotomodel de succes) care va fi noua C.J. Parker.

Aşa cum a confirmat şi Johnson pe pagina sa de Instagram, rolul făcut celebru de Pamela Anderson i-a revenit lui Kelly Rohrbach. Actorul a postat şi câteva secvenţe video pe contul de socializare, în care a ţinut să arate publicului că frumoasa inclusă în distribuţie este nu doar „nemaipomenit de sexy”, ci şi „deşteaptă, puternică şi amuzantă”.  

Kelly Rohrbach (25 de ani) a fost ultima iubită a lui Leonardo DiCaprio (41 de ani). Modelul şi starul şi-au început relaţia în vara anului trecut. Despărţirea, petrecută de câteva luni şi datorată programului încărcat al fiecăruia, a fost confirmată recent de revista People.

În regia lui Seth Gordon (Horrible Bosses, Identity Thief), Baywatch se va lansa în 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Kelly Rohrbach, actor, Baywatch

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells