Iată dublura lui Arnold Schwarzenegger pentru Terminator: Genisys

de Gloria Sauciuc în 28 Iun 2015
Genisys nu ar mai fi luat naştere fără modelul masculin de 28 de ani Brett Azar, care a trebuit să se lupte cu Schwarzenegger, nud, pe platoul de filmare

Să ne întâlnim cu actorul culturist care ste Terminator: Genisys va ajunge în cinematografe pe 3 iulie. Atunci când filmul va ieşi, una dintre cele mai captivante și generatoare de discuții scene va fi aceea în care va avea loc o luptă între Terminatorul jucat de Arnold Schwarzenegger şi varianta mai tânără a lui însuşi, din filmul original (1984). Scena a fost şi cea mai dificilă din punctul de vedere al producţiei, după producătorii filmului, citați de Business Insider. Fără a face un spoiler, filmul reuşeşte să recreeze câteva dintre scenele originalului din 1984. Producătorii nu au putut utiliza însă extrase din original, deoarece nu aveau drepturile necesare.

Una dintre cele mai captivante și generatoare de discuții scene va fi aceea în care va avea loc o luptă între Terminatorul jucat de Arnold Schwarzenegger şi varianta mai tânără a lui însuşi

„Pentru că drepturile asupra primului film sunt deţinute de o societate, Hemdale and Orion, iar pentru cel de-al doilea film de către o altă societate şi, în cele din urmă, pentru cel de-al treilea film de cea de-a treia, care a dat faliment şi a vândut drepturile către David şi Megan Ellison care au făcut cel de-al treilea film”, explica Schwarzenegger în faţa unei mulţimi după o proiecţie adresată fanilor. „De aceea, era imposibil să mergem şi să preluăm scena din filmul din 1984 şi apoi să o punem în noul film şi să continuăm”. Aşadar, Genisys nu ar mai fi luat naştere fără modelul masculin de 28 de ani, Brett Azar, care a trebuit să se lupte cu Schwarzenegger, în nud, pe platoul de filmare.

Pentru a surprinde look-ul unui Schwarzenegger tânăr, Azar a purtat o perucă, plus puncte trasate pe faţă pentru a suprinde fizionomia, fapt pentru care machiajul îl pregătea timp de cel puţin o oră în fiecare zi. Azar descria pentru un blog al fanilor Terminator cum că a trebuit să joace complet nud, acoperit doar cu o şosetă care să îi acopere părțile intime: „Trebuia să port o piesă triunghiulară, ca un fel de tanga. Un fel de ciorap cu şnur... nu ascundea nimic. Şi a trebuit să alerg către Arnold în viteză, să mă lupt cu el, lovituri de picior şi pumni, luptă la sol. Totuşi, nu mi-a părut rău, îmi trăiam visul”. Totuşi, Azar nu doar joacă rolul variante mai tinere şi mai malefice a lui Arnold. Apare și alături de o Sarah Connor copil. Azar, de 1,86 , cântărea 114 kg în timpul filmărilor.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genisys, Arnold Schwarzenegger

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 iunie 2015 20:21
Dublura lui Schartzy arată ”slăbutz” rău față de cum arăta de fapt Arnold la aceeași vârstă, dat fiind că a fost Mister Olympia, a.i. dublura lui e chiar jenantă, producătorii ar fi putut găsi pe cineva asemănător lui Arnold ca și ”cantitate musculară”, dar mă rog...
Sorin87 pe 29 iunie 2015 00:01
bine ca se poate face asta
scandarelli pe 29 iunie 2015 10:58
Draga Spartacus, Brett Azar are exact aceeasi inaltime ca Arnold (1,88 m) si aproximativ aceeasi greutate pe care o avea Arnold in tinerete (114kg in vreme ce Arnold avea 113kg). Nu stiu daca e campion la bodybuilding dar are un fizic impresionant si mi se pare potrivit pentru partitura pe care a primit-o. Comentariile tale sunt total inadecvate. Asteapta macar sa vezi filmul si pe urma da-ti cu parerea.
xerses pe 29 iunie 2015 22:21
Si eu astept.Comparatiile nu aduc nimic bun
AdrianSe pe 29 iunie 2015 23:52
@scandarelli
Cred ca mai degraba definitia musculara este mai reusita in cazul lu Arni, din punctul asta de vedere chiar nu se aproprie domnul Azar de original.
Un exemplu:

http://img1.ndsstatic.com/wallpapers/19ecdb5c4a43b1501d6f000ca242d62b_large.jpeg

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells