Iată cum arăta Dwayne Johnson în liceu! Se credea că e „poliţist sub acoperire”

de Cristina Grigore în 10 Iun 2016
Viitorul "The Scorpion King" era ocolit de fete şi avea puţini prieteni

Starul lui The Scorpion King, Furious 6, San Andreas şi al multor altor producţii hollywoodiene, se bucură acum de o atenţie maximă în Cetatea Filmului. Cu o mulţime de proiecte în lucru - atât cinematografice, cât şi în domenii conexe - atrăgătorul şi impresionantul Dwayne Johnson pare să fi fost dintotdeauna un magnet pentru sexul opus. Însă, după cum a dezvăluit recent în The Graham Norton Show (BBC One), lucrurile nu au stat chiar aşa.

O fotografie din liceu cu actorul, postată pe contul său de Instagram, arată de ce. Bine făcut şi cu o faţă de om matur, a fost adesea confundat cu „un poliţist sub acoperire”.

„Ne mutam destul de mult - îl urmam pe tata – şi la fiecare şcoală nouă – pe când aveam 14, 15 ,16 ani – se credea că sunt un poliţist sub acoperire. Am schimbat liceul de patru ori, nu aveam prea mulţi prieteni şi fetele nu erau atrase de mine,”, a povestit Johnson.

Despre anii adolescenţei a mai povestit actorul şi în urmă cu un an, într-un comentariu la imaginea de mai jos. Tânărul Dwayne, care, datorită înfăţişării sale, a făcut mai rapid trecerea de la pubertate la adolescenţă, obişnuia sa frecventeze atunci "baruri dubioase" şi "să facă rost de maşini ieftine de la drogaţi". Acea tulbure perioadă i-a adus şi probleme cu legea, însă maturizarea accelerată a însemnat şi învăţarea responsabilităţii.

În discuţia cu Norton, actorul a mai menţionat şi faptul că l-a cunoscut pe celebrul Muhammad Ali, prin intermediul tatălui său. „Tata a fost pugilist [si luptător profesionist; mama sa era şi ea fiica unui luptator profesionist, Peter Maivia].Când eram copil, am avut ocazia să petrec ceva timp cu Ali. A fost grozav. Moartea lui m-a întristat cumplit", a mărturisit el.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Muhammad Ali, Fast & Furious 6, San Andreas, actor, The Scorpion King

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells