Iată ce serial de epocă înlocuieşte megahitul Downton Abbey

de Ştefan Dobroiu în 19 Ian 2016
Postul britanic PBS pregăteşte o producţie de anvergură pentru 2017

Downton Abbey şi-a sfârşit în decembrie difuzarea pe canalul PBS, văduvindu-i pe britanici de unul dintre modurile lor preferate, dacă ne luăm după cifrele de audienţă ale serialului, de a-şi petrece serile de duminică. Locul gol din program va fi ocupat, cu începere din 2017, de un alt serial de epocă, Victoria, anunţă Deadline. Serialul spune povestea reginei Victoria, intepretată de Jenna Coleman (Doctor Who). Coleman a câştigat rolul într-o competiţie cu mai cunoscutele internaţional Emilia Clarke şi Lily James.

Serialul se bazează pe jurnalele reginei Victoria şi ne-o va arăta pe aceasta încă din adolescenţă, când, la 18 ani, devine liderul politic al Marii Britanii. Cu o domnie de 63 de ani, Victoria a deţinut multă vreme recordul celei mai îndelungate domnii din istoria Angliei, până în 2015, când recordul a fost doborât de regina Elisabeta a II-a.

Pe lângă Jenna Coleman, distribuţia îi mai include pe Rufus Sewell, în rolul lordului Melbourne, premierul ţării şi confidentul reginei, Tom Hughes, în rolul prinţului Albert, consortul Victoriei, Alex Jennings, în rolul lui Leopold I, regele Belgiei şi unchiul Victoriei, şi Paul Rhys în rolul lui John Conroy, administratorul domeniului regal pe care Victoria îl moşteneşte de la mama ei.

Serialul, al cărui prim sezon va avea opt episoade, este regizat de Tom Vaughn. Vom vedea la anul dacă Victoria se va apropia de popularitatea lui Downton Abbey.

Până se difuzează Victoria, îţi recomandăm un alt serial cu un celebru monarh în prim-plan: Versailles, despre transformarea lui Ludovic al XIV-lea într-unul din cei mai puternici regi ai Europei.

Exploreaza subiecte similare:

Jenna Coleman, Lily James, Emilia Clarke, Downton Abbey, Versailles, Rufus Sewell, Tom Hughes, Alex Jennings, Paul Rhys

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 19 ianuarie 2016 22:57
Este greu de spus daca poate fi inlocuit asa usor un serial atat de iubit!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells