Iată ce scenă din Logan l-a făcut să plângă pe Hugh Jackman

de Cristina Grigore în 19 Mai 2017
Pentru cei care nu au văzut filmul – atenţie! Articolul dezvăluie un moment important

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum reacţionează starurile când îşi urmăresc interpretarea pe marele ecran, avem o mostră concludentă venită din partea lui Hugh Jackman. Şi ne convingem, astfel, că nicio trăsătură mai puţin umană a vreunui personaj interpretat nu a fost transferată actorului. Acesta a făcut unele comentarii – preluate de Cinemablend.com - după ce a vizionat, alături de regizorul lui Logan, James Mangold, versiunea alb-negru a filmului, Logan Noir, ce va fi lansată în curând.

Jackman a mărturisit că una din scene l-a emoţionat până la lacrimi. Este vorba despre cea de pe finalul peliculei, când mutantul îşi sacrifică viaţa pentru a-şi salva fiica, Laura/X-23 (Dafne Keen). Fata îl îngroapă pe Logan, apoi scoate crucea de pe mormânt şi o transformă într-un X.

“Prima dată am văzut filmul alături de Patrick Stewart şi am plâns amândoi. Este nevoie de atâta răbdare şi curaj din partea unui cineast pentru a dezvălui astfel de lucruri la timpul potrivit!”, a explicat actorul.

Mangold este şi el convins că a felul în care a tratat finalul din Logan a fost cel potrivit. „Lasă acea senzaţie că, gata, s-a tras cortina. Pur şi simplu nu am dorit ca oamenii să aibă impresia că am lăsat vreo portiţă deschisă unei continuări pentru a face mai mulţi bani”, a spus el.

Americanii au putut urmări o singură zi în cinematografe versiunea alb-negru a filmului – pe  16 mai. Din 10 iulie, aceasta va fi lansată pe Blu-ray alături de varianta originală. 

Alte știri din cinema

Sezonul 8 al lui Game of Thrones ar putea ajunge pe micile ecrane abia în 2019

Preşedintele departamenutului de programe al HBO, Casey Bloys, a oferit unele detalii importante legate de serial şi de viitoarele spin-off-uri

Denis Villeneuve, pe lista scurtă a regizorilor doriţi pentru Bond 25

Şi Christopher Nolan s-a arătat interesat de scaunul regizoral, însă numele său nu a fost inclus în listă

Iată primul trailer oficial al thrillerului Absentia

În timp ce caută înverșunată unul dintre cei mai periculoși criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare

Mini-seria „Top of the Lake” intră în grila FilmBox Plus, din 29 iulie

Distinsă cu Globul de Aur și premiul Emmy, mini-seria o are în centru pe detectiva Robin Griffin (Elisabeth Moss)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VIBERS pe 19 mai 2017 21:51
Foarte tare faza cu acea cruce care o scoate din pamant si o face un X.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback