Iată ce scenă din Logan l-a făcut să plângă pe Hugh Jackman

de Cristina Grigore în 19 Mai 2017
Pentru cei care nu au văzut filmul – atenţie! Articolul dezvăluie un moment important

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum reacţionează starurile când îşi urmăresc interpretarea pe marele ecran, avem o mostră concludentă venită din partea lui Hugh Jackman. Şi ne convingem, astfel, că nicio trăsătură mai puţin umană a vreunui personaj interpretat nu a fost transferată actorului. Acesta a făcut unele comentarii – preluate de Cinemablend.com - după ce a vizionat, alături de regizorul lui Logan, James Mangold, versiunea alb-negru a filmului, Logan Noir, ce va fi lansată în curând.

Jackman a mărturisit că una din scene l-a emoţionat până la lacrimi. Este vorba despre cea de pe finalul peliculei, când mutantul îşi sacrifică viaţa pentru a-şi salva fiica, Laura/X-23 (Dafne Keen). Fata îl îngroapă pe Logan, apoi scoate crucea de pe mormânt şi o transformă într-un X.

“Prima dată am văzut filmul alături de Patrick Stewart şi am plâns amândoi. Este nevoie de atâta răbdare şi curaj din partea unui cineast pentru a dezvălui astfel de lucruri la timpul potrivit!”, a explicat actorul.

Mangold este şi el convins că a felul în care a tratat finalul din Logan a fost cel potrivit. „Lasă acea senzaţie că, gata, s-a tras cortina. Pur şi simplu nu am dorit ca oamenii să aibă impresia că am lăsat vreo portiţă deschisă unei continuări pentru a face mai mulţi bani”, a spus el.

Americanii au putut urmări o singură zi în cinematografe versiunea alb-negru a filmului – pe  16 mai. Din 10 iulie, aceasta va fi lansată pe Blu-ray alături de varianta originală. 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VIBERS pe 19 mai 2017 21:51
Foarte tare faza cu acea cruce care o scoate din pamant si o face un X.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells