Iată ce scenă din Logan l-a făcut să plângă pe Hugh Jackman

de Cristina Grigore în 19 Mai 2017
Pentru cei care nu au văzut filmul – atenţie! Articolul dezvăluie un moment important

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum reacţionează starurile când îşi urmăresc interpretarea pe marele ecran, avem o mostră concludentă venită din partea lui Hugh Jackman. Şi ne convingem, astfel, că nicio trăsătură mai puţin umană a vreunui personaj interpretat nu a fost transferată actorului. Acesta a făcut unele comentarii – preluate de Cinemablend.com - după ce a vizionat, alături de regizorul lui Logan, James Mangold, versiunea alb-negru a filmului, Logan Noir, ce va fi lansată în curând.

Jackman a mărturisit că una din scene l-a emoţionat până la lacrimi. Este vorba despre cea de pe finalul peliculei, când mutantul îşi sacrifică viaţa pentru a-şi salva fiica, Laura/X-23 (Dafne Keen). Fata îl îngroapă pe Logan, apoi scoate crucea de pe mormânt şi o transformă într-un X.

“Prima dată am văzut filmul alături de Patrick Stewart şi am plâns amândoi. Este nevoie de atâta răbdare şi curaj din partea unui cineast pentru a dezvălui astfel de lucruri la timpul potrivit!”, a explicat actorul.

Mangold este şi el convins că a felul în care a tratat finalul din Logan a fost cel potrivit. „Lasă acea senzaţie că, gata, s-a tras cortina. Pur şi simplu nu am dorit ca oamenii să aibă impresia că am lăsat vreo portiţă deschisă unei continuări pentru a face mai mulţi bani”, a spus el.

Americanii au putut urmări o singură zi în cinematografe versiunea alb-negru a filmului – pe  16 mai. Din 10 iulie, aceasta va fi lansată pe Blu-ray alături de varianta originală. 

Alte știri din cinema

X-Men: The New Mutants va fi un film de groază, spune regizorul

Josh Boone a oferit câteva detalii legate de noul film X-Men

Alfonso Cuarón: „pentru mine, filmele mele sunt mai mult ca fostele neveste”

Regizorul unor filme cu succes de critică precum Y Tu Mamá También și Children of Men, dar și al unor succese comerciale precum Harry Potter și prizonierul din Azkaban, a susținut un masterclass la Cannes

Acţiune fără limite în ultimul trailer al lui Valerian şi Oraşul Celor o Mie de Planete

Spectaculoasa producţie SF se lansează în cinematografele noastre pe 21 iulie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
VIBERS pe 19 mai 2017 21:51
Foarte tare faza cu acea cruce care o scoate din pamant si o face un X.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback