Iată care va fi soarta Sansei Stark în sezonul 6 din Urzeala Tronurilor

de Gloria Sauciuc în 4 Nov 2015
În sezonul 5, Sansa a fost subjugată de către clanul Bolton. Își va lua revanșa?

Oare sezonul 6 va putea compensa umilința și suferința pe care Sansa Stark le-a trăit în casa Bolton? Pentru parcursul din sezonul 5, părerile fanilor sunt împărțite. Unele voci - printre care și actrița - laudă scenariul în care Sansa este subjugată de către clanul Bolton. Însă, pentru cei pe care acest fapt mai degrabă i-a revoltat, o surpriză s-a pregătit (mai multe informații și spoilere din belșug, mai jos, via vanityfair.com).

Unele zvonuri spun că Sansa va deveni Regina Nordului...

Ultimele știri de pe platou creează o imagine destul de clară a ceea ce se întâmplă în inima Nordului în acest sezon: după mai multe surse, Jon Snow este bine sănătos și echipat în armura casei Stark, în fruntea unei armate ridicate împotriva clanului Bolton, ca reacție pentru crimele comise împotriva familiei Stark. Totuși, iată un alt detaliu important: Sansa își va uni forțele cu Jon Snow, și nu va fi singura din casa Stark aflată pe câmpul de luptă.

Paparazzi au confirmat că Sophie Turner a fost văzută filmând „scene de luptă”, în care Jon Snow și oamenii săi își reglează conturile cu clanul Bolton. Cu siguranță, Sansa așteaptă acest moment... Unele zvonuri susțin că Sansa va conduce un atac de cavalerie, însă nu este deocamdată sigur că i s-a dat un rol chiar atât de activ. Mai degrabă, Sansa este o figură politică, al cărei talent este de a motiva și uni forțele, dându-le un motiv să lupte. Ba chiar unele zvonuri spun că Sansa va deveni Regina Nordului.

Și alți membri ai clanului, inclusiv Jon Snow, poate și Rickon vor apărea din nou pe ecran. Dacă aceștia trei se unesc, va fi prima oară când familia Stark se reunește din Sezonul 1 încoace. Și, totuși, chiar dacă reîntâlnirea lor e una fericită, sunt șanse ca această fericire să nu țină mult (vorbim de Urzeala tronurilor): unele zvonuri de pe platou susțin că două personaje cunoscute vor cădea victime clanului Bolton, urmând a fi crucificați și incinerați pe Cruce de către clanul Bolton. Nu știm încă cine va sfârși așa, deși probabilitatea se îndreaptă către Osha și Rickon. O absență semnificativă în lupta care se prefigurează ar putea fi Umblătorii Albi, însă și acești faimoși zombie ai ghețurilor ar putea apărea la un moment dat după luptă, înspăimântând chiar și pe învingători. Zvonuri de pe platou vorbesc despre cel puțin așa o creatură.

Oare regăsirea fratelui sau a fraților, plus un atac la adresa dușmanilor ei ar putea fi o răsplată bună pentru Sansa, după cele suferite în ultimul sezon? Poate da, poate nu, rămâne de văzut.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Sophie Turner

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 4 noiembrie 2015 14:48
Poate chiar Jon Snow va fi un White Walker. Night King se uita cu interes la Jon Snow la ultima confruntare cu WW.
alin9314 pe 4 noiembrie 2015 20:46
Cel mai bun serial ever, are tot ce vrei(actiune,suspans,drama,peisaje,razboi,chiar si love stories si sex)are acel efect twist-head. Sunt curios cate sezoane va avea? Eu unul sper la cat mai multe ..
bogyvaly pe 5 noiembrie 2015 11:24
de acord cu afirmatia de a fi cel mai bun serial ever. Dar este atat de bun pentru are o serie de carti in spate. Si eu sper ca serialul sa se termine cu a 7-a (si ultima) carte din serie. Orice sezon dupa, fara imaginatia lui George R.R. Martin ar fi o posirca ;)
Shovi pe 6 noiembrie 2015 05:29
Deja lucreaza fara imaginatia lui George RR Martin, sezonul 5 are mica tangenta cu cartile, si sincer se cunoaste, dupa mine e cel mai slab sezon.
Skynet.Zbenga pe 13 noiembrie 2015 06:09
Ati uitat sa avertizati in legatura cu spoilerele, in rest articolul e binevenit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells