Iată care sunt următoarele cinci filme ale lui Channing Tatum

de Gloria Sauciuc în 23 Aug 2016
În luna iunie aflam că Channing Tatum şi A24 sunt pe cale să producă un serial parodie, ai cărui protagonişti ar fi doi poliţişti din România comunistă a anilor 1980

În luna februarie a acestui an, Channing Tatum făcea spectacol cu antrenante momente de dans ce omagiau indirect Hollywood-ul anilor '50,  în Hail, Caesar!/Ave, Cezar!, apoi revenea la o notă sobră în postura de agent cu puternice convingeri anticapitaliste. Apoi, în luna iunie aflam că Channing Tatum şi A24 sunt pe cale să producă un serial parodie, ai cărui protagonişti ar fi doi poliţişti din România comunistă a anilor 1980. Să vedem ce alte proiecte are în plan „flexibilul” actor.  Iată care sunt următoarele cinci filme pentru care Channing Tatum a bătut deja palma.

1. Gambit. O alegere fericită pentru Universul Marvel
Channing Tatum deține rolul titular în viitorul film Gambit, pe cel al lui Remy LeBeau, unul dintre X-Men cu puterea de a manipula energia cinetică. E capabil să taie gâtul adversarilor doar cu o pereche de cărți de joc, dar e și un adevărat gentilom când vine vorba de femei. Ne așteaptă scene de acțiune ingenios coregrafiate, explozii și - cu puțin noroc - un cameo cu Deadpool.

2.  Kingsmen 2. Energizarea unui sequel foarte așteptat
Kingsmen: A Secret Service a avut un succes zdrobitor. Adăugarea lui Tatum în distribuție e binevenită. Deocamdată nu se cunosc detalii despre întinderea rolului sau dacă e în tabăra băieților buni, dar site-ul MoviePlot notează că ar putea fi vorba despre un rol negativ. Va călca Channing Tatum pe urmele lui Samuel Jackson?

3. Logan Lucky
Channing Tatum va face din nou echipă cu Steven Soderbergh pentru ceea ce ar putea fi următorul Ocean’s Eleven. Tatum va juca rolul lui Jimmy, care pune la cale o escapadă de zile mari, totul pe fondul commpetiției NASCAR (The National Association for Stock Car Auto Racing).

4. MIB 4
Dacă zvonurile că se lucrează la un proiect ce va fuziona filmele Men in Black și 21 Jump Street sunt adevărate, atunci vom avea parte de cel mai bizar crossover din istoria Hollywoodului, în care unei echipe trăsnite de polițiști/agenți de nedespărțit li se vor arăta o serie de extratereștri neprietenoși.

5. O comedie muzicală fără titlu
Iată și un proiect încă fără titlu, la care sunt deja atașați actorii Joseph Gordon-Levitt și Channing Tatum. Detalii despre subiect nu se cunosc încă, dar presupunem că Tatum își va etala din nou calitățile fizice cu coregrafii impresionante.

Exploreaza subiecte similare:

Channing Tatum, Gambit, Hail Caesar!, Men in Black, 21 Jump Street

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 24 august 2016 08:24
Neinspirata idee de a amplasa rubrica ”Comentarii” in aceeasi fereastra cu alte articole fata de cel despre care se poate comenta. Total aiurea! Puteati lasa ca inainte - articolul si rubrica de comentarii, cum fac toate siteurile ”normale la cap”.
camaleonii pe 24 august 2016 13:27
Jonah Hill a spus cu vreo 2 saptamani in urma ca sunt sanse infime ca MIB23 (asa cum a fost numit proiectul) sa se realizeze.
margott pe 20 septembrie 2016 21:17
Dar pe cine intereseaza care-s viitoarele filme ale lui Channing Tatum ? Eu imi mentin parerea ca omul asta n-are ce cauta in cinematografie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells