Cel de-al 25-lea film Bond, în cinematografe în aproximativ 28 de săptămâni

de Cristina Grigore în 25 Iul 2017
Deşi revenirea lui Daniel Craig în celebrul rol este acum sigură, o confirmare oficială se lasă încă aşteptată

Producătorii seriei James Bond au anunţat luni data de lansare a noului film. După cum a notat şi rollingstone.com, continuarea lui Spectre va ajunge în cinematografe în aproximativ 28 de săptămâni, însă niciuna dintre informaţiile aşteptate de fani nu a fost dezvăluită – nu se ştie care va fi regizorul, iar Daniel Craig, a cărui revenire în rolul super spionului a fost dată ca sigură de mai toată presa britanică, nu a fost confirmat.

Ce se ştie deocamdată este că filmul anunţat pentru 8 noiembrie 2019 îi va avea ca scenarişti pe Neal Purvis şi Robert Wade (cei care s-au ocupat de ultimele şase filme ale seriei). Sam Mendes, însă, regizorul lui Skyfall şi Spectre, nu va reveni la cârmă. „Sunt un povestitor. Când se încheie un proiect, îmi doresc să pot lucra cu noi personaje. A fost o aventură incredibilă şi am iubit fiecare secundă. Dar cred că este vremea să vină altcineva la cârmă”, declara Mendes în mai 2016.

Cât despre Craig – care declara după Spectre, legat de revenirea în rolul lui 007, „mai degrabă aş sparge sticla asta şi mi-as tăia venele” – pare că a fost convins de producătorii seriei să se răzgândească. În lunile de incertitudine, în care partitura părea vacantă, o mulţime de nume celebre au umplut plasa zvonurilor. Printre actorii doriţi în rolul lui Bond au fost numiţi Tom Hiddleston, Idris Elba, Jamie Bell şi Tom Hardy.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, Neal Purvis, Robert Wade, Sam Mendes, SPECTRE, Skyfall, Tom Hiddleston, Tom Hardy, Idris Elba, Jamie Bell

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 26 iulie 2017 00:02
Ar fi tare sa vina la carma, unii dintre acesti doi regizori care au creat filme fabuloase. Christopher Nolan (cu al sau recent DUNKIRK) si James Mangold (cu al lui LOGAN).
mihnea_aspru95 pe 26 iulie 2017 00:02
*unul
Costirik pe 26 iulie 2017 04:36
Nolan a declarat in repetete randuri ca si ar dori sa faca un film Bond, dar nimeni de acolo nu l aude.
Mealin pe 26 iulie 2017 17:40
In 28 de luni, nu de saptamani daca va fi lansat in 2019.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells