Hulk se va întoarce pe ecrane mult mai repede decât ne așteptam

de Gloria Sauciuc în 20 Feb 2016
După Thor: Ragnarok, Hulk se va întoarce pentru filmele cu Avengers: Infinity War

După ce Hulk ne-a făcut cu mâna la finalul Avengers: Age of Ultron, există diverse speculații despre unde urmează să apară uriașul verde. Cu toate că încă nu apare pe distribuție, ar putea să îl vedem în Captain America: Civil War, o ideea care a câștigat credibilitate după anumite sugestii ale lui Mark Ruffalo.

În timpul emisiunii Movies with Ali Plumb, Anthony Mackie (Falcon din Marvel Cinematic Univers), l-a pomenit pe Ruffalo ca făcând parte din distribuția Captain America: Civil War. Iată declarația sa: „Simt că povestea este foarte concisă și interesantă, și dacă aveți ocazia să îi vedeți pe Robert Downey Jr., pe Chris Evans, pe Scarlett Johansson, pe Mark Ruffalo și pe toți ceilalți jucând într-atât de bine pe cât o fac, și să vedeți și acțiune, merită. S-ar putea să fie primul filmul cu supereroi care să aibă șanse de Oscar”.

Dacă Mackie ar fi vorbit despre filmele Marvel ca despre un întreg, supriza nu ar fi fost la fel de mare, însă de data aceasta face referire specific la Captain America: Civil War. Dacă Ruffalo nu ar fi fost parte a producție, atunci de ce Mackie l-ar mai fi pomenit?

Putea să fie doar o aluzie, dar să ne gândim cum era dacă Ruffalo ar fi filmat, totuși, câteva scene? În august, anul trecut, echipa filmului a turnat câteva scene la Berlin și într-una dintre serile de filmare, Ruffalo a fost zărit alături de Mackie, de Chris Evans și de Daniel Bruhl. Așadar, planul inițial este posibil să-l fi inclus pe Ruffalo, însă la un anumit moment echipa s-a hotărât să taie la montaj.

Așa cum se văd lucrurile acum, următoarea apariție a lui Hulk în Marvel Cinematic Universe va fi cu Thor: Ragnarok, în 2017. Uriașul și cu zeul tunetului vor face echipă pentru a lupta împotriva oricărei amenințări. E posibil ca filmul să ofere publicului, de data asta, un Hulk mai inteligent, a cărui conștiință să fi învățat ceva de la amestecul cu Banner.

După Thor: Ragnarok, Hulk se va întoarce pentru filmele cu Avengers: Infinity War, și toate cele trei filme vor alcătui o serie interesantă pentru fani. Așa că, fie că va apărea în Captain America: Civil War sau nu, fanii lui Hulk nu trebuie să își facă probleme: eroul lor se întoarce.

Exploreaza subiecte similare:

Mark Ruffalo, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War - Part I, Thor: Ragnarok

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 20 februarie 2016 17:40
Cine a zis ca nu se mai intoarce???Amatori....
santoss07 pe 20 februarie 2016 18:54
Sa speram ca va juca acelasi actor rolul lui Hulk
mihnea_aspru95 pe 21 februarie 2016 01:44
Cine se crede Mackie asta: "S-ar putea să fie primul film cu supereroi care să aibă șanse de Oscar”. Dafuq is this.
Primul a fost Cavalerul negru(6 nominalizari si 2 premii), stiu ca n-a fost si pentru "best picture", dar cu siguranta de acum incolo nu mai vad un film cu supereroi sa aibe atatea nominalizari.
DC Comics >>> MARVEL (Marvel it's just for fun, nothing serious)

bogyvaly pe 22 februarie 2016 10:20
De acord cu tine
0ctavian pe 22 februarie 2016 14:15
bine zis... :) chiar ma gandea la asta cand am citit articolul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells