Hugh Jackman: ,,Channing Tatum ar putea fi următorul Wolverine”

de Cristina Grigore în 4 Apr 2014
Actorul este convins că cei de la Marvel vor păstra personajul pe marele ecran chiar și după retragerea sa din rol

Hugh Jackman a sugerat că viitorul The Wolverine ar putea fi un alt actor în vogă acum la Hollywood, însă cu 12 ani mai tânăr decât el: Channing Tatum. Starul lui X-Men, care l-a jucat prima dată pe eroul Marvel în anul 2000, a admis în interviul preluat de PressAssociation.com, că i-a luat aproape un deceniu pentru a înțelege și aborda în mod adecvat partitura.

,,Nu am idee cine altcineva l-ar putea juca pe Wolverine. Channing Tatum, probabil. Cred că atunci când am primit eu rolul aveam 30 de ani. Dar cred că ar fi trebuit să fac 40 înainte să îl primesc”, a declarat Jackman.

Colegul de platou al lui Jackman din X-Men: Days of Future Past, James McAvoy, este de părere însă că nimeni nu îl poate înlocui pe acesta în rolul lui Wolverine: ,,Nimeni nu poate trece în locul tău. Vor trebui să retragă și personajul de pe marele ecran când te retragi tu”, i-a spus el australianului de 45 de ani.

,,Acum îmi pare că tipul asta [Wolverine] are peste 200 de ani. Acum îmi place mai mult să îl interpretez decât înainte, asta pot spune cu siguranță. Însă nu îl vor ,pensiona’, vă spun eu. Sută la sută că asta nu se va întâmpla”, a adăugat Jackman.

Tatum, care a fost vocea lui Superman în The Lego Movie, și-a exprimat recent dorința de a-l interpreta pe supereroul Gambit din X-Men, favoritul său.

X-Men: Days of Future Past are premiera în România pe 23 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, The Wolverine, Channing Tatum, X-Men: Days of Future Past, James McAvoy, The Lego Movie

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 4 aprilie 2014 09:27
Nimeni nu e de neinlocuit dar ca cineva sa interpreteze pe Wolverine atat de bine nu stiu daca este vreun actor.
Bayard pe 4 aprilie 2014 10:24
Nene, Wolverine ar trebui sa fie foarte scund. Ok, l-au ales pe Jackman, care este inalt si s-a descurcat incredibil, dar acum sa-l inlocuiasca iarasi cu cineva si mai inalt??? Nu e normal.
SimonaCB pe 4 aprilie 2014 10:48
Oricum Channing e mai scund decat Jackman, deci sunt pe calea cea buna. :))
Bayard pe 4 aprilie 2014 16:20
Hm, ai dreptate, aveam o impresie gresita... Tatum e doar mai mare, e numai muschi :)
cristi23 pe 4 aprilie 2014 12:09
nimeni nu il poate inlocui pe hugh jackman in rolul de wolverine,,,,,,,,,daca insa intr-o zi se va intampla asta nu cred ca tatum e cea mai buna alegere.....
Tyson_Kyd pe 4 aprilie 2014 13:46
Ar fi foarte nasol sa-l schimbe pe Hugh, nu stiu cine l-ar putea juca mai bine pe Wolverine decat Hugh Jackman ! Omu nu doar ca-l joaca foarte bine, dar chiar seamana cu Wolverine . Ce nu pot eu sa inteleg este graba sa de a se pensiona, adica de ce asa devreme ?! Altii continua si pana la 80-90 de ani .
silviu1985 pe 4 aprilie 2014 22:11
nu zice nimeni sa se pensioneze... el doar sugereaza ca este prea batran pentru wolverine
adica hai sa fim seriosi... are aproape 50 de ani... o fi el musculos... acum cand face wolverine 2....sau x men .. dar in maxim 2-3 ani trebuie sa se retraga din rol... pur si simplu corpul lui nu mai face fata la rol...
dupa kum se stie wolverine este numai fibra... ok... el la 50 de ani si ceva... nu va mai arata ca la 40 sa zicem...
in orice caz.. eu votez pt tatum... arata bine musculos... daca isi face si o frizura a la wolverine... e ok.. plus ca dintr-un unghi cam seamana putin cu wolverine...

NmpN pe 5 aprilie 2014 03:58
Subscriu ce a zis James McAvoy, nimeni nu il poate inlocui pe Hugh in rolul lui Wolverine . Sa speram ca va juca si in cea de-a treia parte .
torent09 pe 6 aprilie 2014 00:15
Tatum.......... foarte tare.
alex_il_fenomeno pe 19 august 2014 00:41
Nu stiu, Hugh Jackman este trademark pentru Wolverine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells