H.R. Geiger se întoarce la Alien

de Cristina Grigore în 21 Dec 2010
H.R. Geiger se întoarce la Alien

Veşti bune pentru fanii francizei Alien. Conform site-ului german Kurier, se pare că artistul elveţian H.R. Geiger a fost cooptat de Ridley Scott pentru a lucra la prequel-ul seriei Alien. Sursa acestei ştiri este chiar soţia artistului, care a dezvăluit în cadrul unui talk-show de televiziune din Elveţia că soţul său este implicat în producţia filmului, însă nu a dat mai multe detalii despre munca acestuia.

Geiger a mai lucrat împreună cu Scott şi în 1978, la producţia primului film din serie, care a fost ulterior premiat cu Oscar pentru efecte speciale. Printre altele, Geiger a fost responsabil pentru design-ul înfricoşătoarei creaturi, pentru misteriosul Space Jockey şi pentru nava abandonată unde găsesc ouăle extratereştrilor.

Deşi încă nu au fost aleşi actorii ce vor face parte din distribuţie şi nu se cunosc prea multe detalii despre scenariul celor două părţi ale prequel-ului, faptul că Scott a confirmat că ne va desluşi misterul „jocheilor spaţiali” ar putea explica revenirea la proiect a artistului. Geiger a împlinit anul acesta 70 de ani, din care cel puţin 10 (1960-1970) au fost petrecuţi pe platourile de filmare, ca regizor al unei serii de filme suedeze.

Taguri:  ridley scott

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei pe 21 decembrie 2010 13:04
oh da...hai sa mai mulgem o franciza care e deja in coma de ceva ani buni
zaelu pe 21 decembrie 2010 14:37
si? o lasam sa dispara atunci?

daca nu e bun... nu ne uitam si gata...

Radu1711 pe 22 decembrie 2010 02:14
abia astept sa vad cum o sa fie viitorul film Alien, sper ca nu se bat din nou cu Predatorii
shtoh pe 22 decembrie 2010 11:23
Pt. ci ce nu pricep de unde a venit chestie cu Aliens vs Prdeator, uitati-va la filmul Predator 2 , cel cu Danny Glover, din anii '90 la sfarsitul filmului cand ajunge el p nava si arunca o privire asupra trofeelor. Printre tot felul de creaturi deslusim ceva dinozauri si un craciu de ALIEN. Asa ca ideea a fost veche, si a fost prezentata subtil intr-un film de succes.

Eu unul abia astept filmul alien, fiind un pre-quel, probabil vom afla putin cine sunt si de unde vin. Jos palaria lui Ridley Scott ca revitalizeaza franciza, multi dintre noi au crescut cu filmele astea. Generatia de azi de adolescenti habar nu are ce feeling am avut noi pe vremuri cand vedeam Alien 1, Aliens sau Predator 1 pe caste video inchiriate :)

andu7zu pe 22 decembrie 2010 12:20
......cred ca o sa fie ceva mai special urmatorul, daca celalalte au fost pur si simplu niste reusite extraordinare asta cred ca o sa fie si mai si.......
AeroX pe 22 decembrie 2010 15:09
Atata timp cat Ridley Scott e la carma acestui prequel, nu avem de ce sa ne ingrijoram. Mi-as fi dorit s-o mai vad pe Sigourney Weaver, dar na...fiind prequel...
De acord cu @shtoh. In al 2-lea film Predator cu Danny Glover aparea pe nava Predatorilor un craniu de alien/regina. Poate cu acest film vom afla in sfarsit de unde vin alienii astia mai exact...cum au aparut, pentru ca trebuie sa recunoastem ca alien-ul e o creatura fictiva ce a facut mari ravagii!

greb pe 22 decembrie 2010 16:55
Ridley Scott e regizorul primului Alien...deci pesimistii pot sta linistiti cred ca acest film o sa aduca f mult cu atmosfera primelor din serie si nu cu porcariile astea de AVP-uri.
Kable pe 12 martie 2011 21:50
Astia ma tin prea mult in suspensie, se anunta tot mai multe lucruri despre Alien din ce in ce mai interesante, abia astept sa apara, cu siguranta va fi ceva foarte bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells