Hercules, primele imagini oficiale

de Ştefan Dobroiu în 24 Mar 2014
Dwayne Johnson, dezlănţuit în rolul semizeului pornit la drum prin Tracia

Nu sunt deloc primele imagini din timpul producţiei filmului de acţiune Hercules, aşteptat la sfârşitul lui iulie, dar sunt primele oficiale. Dacă până acum Dwayne Johnson, interpretul rolului titular, şi-a bucurat fanii postând fel de fel de imagini pe contul său de twitter, producătorii marşează acum, cu o zi înainte de trailer, cu două imagini susceptibile să surprindă spiritul dezlănţuit al eroului.

Iată sinopsisul filmului: Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogaţi şi folosindu-şi reputaţia legendară pentru a-şi intimida duşmanii. Dar când mărinimosul conducător al Traciei şi fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic şi înspăimântător comandat militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe şi dreptatea să iasă la iveală...

Nu este prima oară în acest an când semizeul din Legendele Olimpice are întâlnire cu marele ecran: în ultima zi a lui ianuarie s-a lansat Legenda lui Hercule/The Legend of Hercules, cu Kellan Lutz în rolul principal. Până acum filmul a avut 133.000 de spectatori în România.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Kellan Lutz, Hercules, The Legend of Hercules

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 24 martie 2014 17:28
sa vedem ce va iesi.......
spartacus pe 24 martie 2014 18:16
Intre cele doua pelicule va fi o mare diferenta in favoarea acestuia din urma cu The Rock. Imi pare rau ca primul film cu Kellan a avut efecte speciale foarte reusite, dar una actor necunoscut in rolul principal, iar gafa producatorilor se va vedea la incasari si asta destul de curand. Asa se petrece cind, dak ai bani, crezi ca te si pricepi la a/i inmulti. E la mintea copilului de/acum ca, dak vrei sa dai lovitura cu un film in care bagi o caruta de bani, macar alege un actor cu priza la public.....
Rippa pe 24 martie 2014 19:16
cred ca va fi cu addevarat un film bun...avandul in rolul principal pe Dwayne Johnson,
eko pe 25 martie 2014 21:00
tocmai a aparut si trailerul
alex_il_fenomeno pe 1 mai 2014 19:04
Sa vedem daca este mai bun decat primul film cu Hercule aparut anul acesta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells