Heather Locklear, spitalizată în urma unui abuz de alcool şi medicamente

de Cristina Grigore în 13 Ian 2012
Heather Locklear, spitalizată în urma unui abuz de alcool şi medicamente

Vedeta din Melrose Place, Heather Locklear, a fost transportată ieri la spital, după ce serviciul de urgenţă a fost apelat chiar din locuinţa sa din Los Angeles, scrie Reuters, care citează declaraţii ale poliţiei.

Sesizarea a fost făcută de sora actriţei, iar paramedicii au stabilit cauza stării precare în care se afla Heather: o combinaţie nocivă de alcool şi medicamente.

Nu este prima data când Locklear are nevoie de tratament din cauza abuzului de aceste substanţe. În 2008 a ajuns în stare gravă la spital, surse din anturajul său susţinând că ar fi încercat să se sinucidă în urma ingerării unei cantităţi mari de medicamente. După ce a petrecut o vreme într-un centru de dezintoxicare, a fost arestată, un an mai târziu, deoarece a condus sub influenţa unor medicamente ce i-au afectat capacitatea de concentrare la volan.  

Se pare că actriţa de 50 de ani a recurs la aceste combinaţii periculoase de substanţe din cauza depresiei cu care se luptă de mai mulţi ani. Ea urma să se căsătorească cu fostul ei coleg de platou din Merlose Place, Jack Wagner, cu care a început o relaţie în 2007, însă a rupt logodna cu acesta în urmă cu câteva luni.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 13 ianuarie 2012 11:19
"o combinaţie extrem de nocivă de alcool şi medicamente." - Eram sigur ca a combinat prost diazepamul cu... spirt sanitar. Blondo!
Bayard pe 13 ianuarie 2012 11:44
Batranetea
Crist11 pe 13 ianuarie 2012 12:50
banii....
Crist11 pe 13 ianuarie 2012 12:51
Prea multi combina alcoolul cu excesul de medicamente...deci.
andreeeeeeea pe 14 ianuarie 2012 17:24
Exact, banii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells