Harrison Ford este cel mai bun preşedinte fictiv american

de Cristina Grigore în 8 Nov 2012
Harrison Ford este cel mai bun preşedinte fictiv american

Alegerile prezidenţiale s-au încheiat recent în Statele Unite, iar dintre milioanele de americani care au mers la urne pentru a vota în favoarea lui Barack Obama sau Mitt Romney, aproximativ 500 de utilizatori ai site-ului TheCredits.org au răspuns apelului de a vota cel mai bun preşedinte de pe marele ecran.

Harrison Ford a ocupat locul întâi în preferinţele utilizatorilor de internet americani, pentru rolul preşedintelui Marshall din Air Force One. Aproape de cele 23 de procente ale lui Ford s-a situat şi Morgan Freeman, întruchiparea preşedintelui Beck din Deep Impact (19 procente). Locul trei i-a revenit lui Bill Pullman, preşedintele Withmore în Independence Day (doar 9 procente).

Deşi în număr destul de mare în producţiile cinematografice, prezenţele feminine în rolul conducătorului suprem al naţiunii americane  nu au impresionat decât într-o foarte mică măsură votanţii, aceştia acordând ultimele locuri lui Chery Jones din 24, Geena Davis din  Commander in Chief şi lui Mary McDonnell din Battlestar Galactica.

Întrebaţi însă care dintre actorii celebri de la Hollywood ar fi un preşedinte bun, utilizatorii site-ului au optat în cea mai mare măsură pentru Denzel Washington, urmat, pe locul doi, de Morgan Freeman şi, la egalitate, pe trei, de Clint Eastwood şi Harrison Ford.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Nimicdinceparafi pe 8 noiembrie 2012 12:12
Iar cel mai bun presedinte roman fictiv:Basescu :)
SANDA45 pe 8 noiembrie 2012 18:29
saracu Obama:))
alex_il_fenomeno pe 17 decembrie 2012 12:39
ce onoare pe el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells