Harrison Ford dezvăluie detalii despre ultimul său film, Extraordinary Measures

28 Ian 2010
Harrison Ford dezvăluie detalii despre ultimul său film, Extraordinary Measures

Harrison Ford si Brendan Fraser, Denzel Washington, Courtney Cox si Lisa Kudrow sunt invitatii emisiunii „Lumea Pro Cinema” din 31 ianuarie, difuzata incepand cu ora 11:45.

Extraordinary Measures, noul film al lui Harrison Ford, care va putea fi vizionat si in Romania in luna martie, a avut de curind premiera la faimosul Chinese Theater din Hollywood. Evenimentul marcheaza intoarcerea pe ecrane a veteranului de 67 de ani, care spera sa mai joace si in alte roluri de actiune. Starul a venit insotit de partenera sa, Calista Flockhart si a povestit cum a fost atmosfera la filmari. Harrison Ford, care este si producator executiv al filmului, se pare ca nu s-a putut abtine sa nu-i “mustruluiasca” pe colegii de platou mai tineri. Ce a iesit, telespectatorii Pro Cinema pot vedea in editia din 31 ianuarie a emisiunii „Lumea Pro Cinema”.

Fanii lui Denzel Washington il pot vedea pe acesta in rolul unui super-erou cu insusiri extraordinare, in  cel mai nou film al sau, Cartea lui Eli. Denzel, care a si produs pelicula, a fost cucerit de povestea plasata intr-o lume post-apocaliptica si de viziunea regizorilor Albert si Allen Hughes. Washington marturiseste ca postura de producator la acest film nu a fost una comoda, pentru ca a avut de disputat „meciuri” dure cu studioul de productie pentru a-si impune viziunea artistica.
Courtney Cox si Lisa Kudrow, vedetele sitcomului „Prietenii tai”, pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari in fiecare luni si marti, de la ora 21:00, se reunesc intr-un nou serial. Nu este vorba de vreo continuare a „Prietenilor tai”, ci de „Cougar Town”, unde cele doua vor juca impreuna intr-un episod. Daca cei sase „prieteni” se vor reuni totusi intr-un film facut dupa serialul care i-a facut celebri telespectatorii pot afla in editia din 31 ianuarie a emisiunii „Lumea Pro Cinema”.

Tot atunci, telespectatorii o vor putea vedea pe Fergie, solista grupului „Black Eyed Peas”, cu aproape 8 kg mai grasa pentru rolul din musicalul „Nine”, care ruleaza de vineri, 29 ianuarie si in Romania, dar si cu Jennifer Connelly, protagonista dramei Creation, un film despre viata lui Charles Darwin, parintele teoriei evolutioniste.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 2 mai 2010 09:22
astept sa vad cum o sa fie
marius93 pe 22 iulie 2010 21:55
Vreau sa vad filmul asta. Pare interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells