HappyCinema se deschide în vacanța de Paște, pe 27 aprilie, în Galleria Mall Buzău

de Cinemagia în 26 Apr 2016
Începând cu luna mai, un cititor Cinemagia de bilete electronice vă va aștepta la intrarea în cinematograf

HappyCinema Buzău se deschide în incinta Galleria Mall pe 27 aprilie, în plină primăvară, chiar în vacanța de Paște. În săptămâna lansării, primii clienți ai noului cinematograf se vor bucura de proiecții speciale. Odată cu luna mai, buzoienii vor putea folosi și cel mai inteligent și rapid sistem de achiziționare de bilete, serviciul Cinemagia de „mobile ticketing”, unic în Europa de Sud-Est, recunoscut și premiat datorită funcționalității și beneficiilor aduse utilizatorilor. Aplicația Cinemagia permite utilizatorilor să cumpere bilete la cinema și să intre la filme doar cu telefonul mobil.

În ziua deschiderii, adică miercuri, 27 aprilie, rulează la Happy Cinema Buzău: Batman V Superman: Dawn of Justice, The Jungle Book, The Huntsman Winter's War, The Boss, Mr. Right, Criminal și Minte-mă frumos în Centrul Vechi. Consultați programul integral al cinematografului pe www.cinemagia.ro.

HappyCinema Buzău dispune de trei săli generoase dotate cu echipamente de proiecție și sonorizare de ultimă generație, inclusiv sistemul de vizionare tridimensională MasterImage 3D. În plus, HappyCinema Buzău a dotat fiecare sală cu câte un rând de locuri Premium, deosebit de confortabile. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

La HappyCinema Buzău cinefilii vor avea de ales din cel puțin zece filme diferite în fiecare săptămână, iar premierele și avanpremierele momentului vor rula de mai multe ori pe zi. Programul începe de dimineață și se termină seara târziu. Diversitatea programului, precum și tarifele diferențiate pe interval orar și speciale pentru elevi, studenți și pensionari, fac din HappyCinema Buzău un cinematograf accesibil pentru tot orașul.Este cinematograful întregii familii și, pentru toți cei care își doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D, HappyCinema își propune să devină locul preferat pentru petrecerea timpului liber.

Rezervările se vor putea face pe www.cinemagia.ro și pe www.happycinema.ro, selectând mai întâi orașul și apoi locurile preferate din sala de cinema, iar noutățile, promoțiile și ofertele speciale vor fi anunțate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HappyCinemaBuzau/ și pe site.

 

HappyCinema este un brand nou în piața operatorilor de cinema din România. Construit cu un capital 100% românesc, HappyCinema are planuri de extindere la nivel național, în 2016 având planificate deschiderea de cineplexuri în alte trei orase cu o populație de peste 80000 locuitori.

Prin promoțiile spectaculoase, adaptate la specificul publicului din zonele unde operează, HappyCinema știe sa aducă bucurie tuturor iubitorilor filmului!

Galleria Mall Buzău este primul și cel mai mare mall inaugurat în Buzău. Cei 22.000 mp garantează vizitatorilor o experiență completă de shopping, timp liber și divertisment: de la mărci de renume și producători cunoscuți în fashion, încălțăminte și accesorii, la mobilier, saloane cosmetice, wellness, loc de joacă pentru copii, cafenele și restaurante pentru adulți, cel puțin 40 de evenimente speciale organizate anual și, din 27 aprilie 2016, și cinematograf, prin HappyCinema.

Galleria Mall Buzău este localizat pe Bd. Unirii nr. 301A, bulevardul principal al orașului la ieșirea spre Bacău și deservește astfel întregul trafic dintre București și Moldova.

Exploreaza subiecte similare:

Batman V Superman: Dawn of Justice, The Jungle Book, The Huntsman: Winter's War, The Boss, Mr. Right, criminal, Minte-mă frumos în Centrul Vechi

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
condulet1985 pe 26 aprilie 2016 16:43
zici ca stai la priveghi,amin

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells